• 23 Nisan 2024 Salı
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    23 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Şehrim için gece gün çalışıyorum

-Haksız eleştirilerle karşılaştığını belirten Teknik Direkektör İsmail Kartal " Kendi şehrim için çalışıyorum, Rizespor için boş mukavele imzaladım" dedi.

Şehrim için gece gün çalışıyorum

-Ankaragücü karşısında alınan galibiyetin haklı bir galibiyet olduğunu belirten Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal takım olarak iyi mücadele verdiklerini ancak gol yollarında etkili olamadıklarını belirterek “ İki forvetimiz sakat, onların yerine Oğulcan a şans verdik, genç oyuncumuz elinden gelen gayreti gösteriyor. Onunla birlikte tüm oyuncularımız mücadelesini sahada veriyorlar, bazen şansızlıktan istediğimiz sonucu alamıyoruz” dedi.

      Üstün futbol oynadık

Teknik Direktör İsmail Kartal Ankaragücü karşısında iyi futbol sergilediklerini belirterek “ Rakibimiz ilk 15 dakika da iki pozisyon buldu, ardından sahanın ve maçın üstünlüğünü ele aldık, kazandığımız penaltı sonrasında yine üstünlük bizdeydi, Abdullah in sakatlığı nedeniyle oyuncu değişimini zorunlu yaptım. Takımda El Kabir ve Marko”nun sakatlıkları sürüyor. Umar ise yeni yeni düzelmeye başladı ve henüz tam hazır değil” dedi.

       Üstünlüğü bırakmadık

Ankaragücü karşısında karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün olan tarafın kendileri olduğunu belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Yakaladığımız net pozisyonlar var, ikinci golden sonra rakibimizin gardı düştü ve üstünlüğümüz devam etti, farklı bir skor alabilirdik, önemli olan 3 puan almak ve 6 hafta sonra yeniden 3 puan ile tanıştık, bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi.

         Çok iyi çalışıyoruz

-Takım olarak çok iyi çalıştıklarını belirten Kartal “ Alanya maçında bile saha üstünlüğü bizim elimizdeydi, böyle birçok maça bakarsanız saha üstünlüğü bizden yana ancak gol yollarında etkili olamıyoruz. Forvet sıkıntımız var ve bunu mutlaka çözmemiz gerek. Elimizdeki oyuncuları iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Ligin ilk yarısında toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz” dedi.

      Yarın kupa maçımız var

Salı günü Çankırı ile Kupa maçı oynayacaklarını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Deplasmanda oynayacağımız 1074 Çankırıspor karşılaşmasında daha çok ilk 11 de şans bulamayan oyuncularımıza yer vereceğiz. 4 tür eleme maçları eleme usulü ile oynanacak ve bu karşılaşmayı kazanarak bir üst turda devam etmek istiyoruz” dedi.

       Size çok ihtiyacım var

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal gazetecilere “ Size çok ihtiyacım var, Bazı şeyleri ben ve futbolcularım hak etmiyor. Ben buraya boş imza atarak geldim, Ben de Rizeliyim ve takımın başarısı için gece gündüz çalışıyorum. Haksız eleştirilere maruz kaldık. Takımın öz güvene ihtiyacı var, Sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE