• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Saha içinde eksiklerimiz var

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman Alanya karşısında ilk yarıda oynanan futboldan memnun olmadığını belirterek “ Fiziksel olarak sahaya ağırlığımızı koymamız gerek, bu konuda eksiklerimiz var, zaman içinde bunları gidereceğiz, Takım ile birlikte kısa önce bir araya geldik ve çok daha iyi olmak zorundayız” dedi.

Saha içinde eksiklerimiz var

Çaykur Rizespor teknik direktörü Ünal Karaman takımın fiziksel eksiklikleri olduğunu belirterek “ Maç boyunca bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Salı günü başladığım görevde kısa süre oyuncular ile çalışma şansım oldu, bu tarz başlangıç oyuncular ve bizim için zordur. Kısa sürede takım kıymasını alıştırmaya çalıştık. Karşılaşmanın ilk yarısı üstünlük rakibimizdeydi, istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık, fiziksel olarak eksiktik, yediğimiz gol ile ilk yarıyı mağlup kapattık” dedi.

      2 Yarı etkili olan bizdik

Teknik Direktör Ünal Karaman ilk yarı devre arasında oyuncular ile konuştuğunu ve oyun karakterlerini sahaya yansıtmalarını istediğini belirterek “ Oyuncularımı uyardım,  yapması gerekenleri söyledim. İkinci yarıya iyi başladık, etkili olan ve pozisyon bulan taraf bizdik, her geçen gün eksiklerimizi daha iyi görüp tamamlayacağız.  Takımın fiziksel olarak sahada kendini gösteren ekip olmasını istiyorum.  Alanya güçlü ve yerleşmiş bir takım, 1-0 mağlup başladığımız ikinci yarıya daha üstün olmak zorundaydık.  Etkimizi gol ile gösterdik ve baskımız devam etti” dedi.

     Takımı tanımaya çalışıyorum

Teknik Direktör Ünal Karaman kısa sürede takımı tanımasının mümkün olmadığını belirterek “ Genç bir ekibe sahibim, kaliteli oyuncular var, fiziksel olarak eksiklerimiz var ve bunları kısa sürede tamamlamak zorundayız. Bulunduğumuz yer bizim için iyi bir yer değil, kısa sürede yerimizden kurtulmamız gerek, önümüze baktığımızda zorlu maçlarımız var. Bu maçlardan en iyi şekilde ayrılmak zorundayız, o nedenle fiziksel gücümüzü sahaya yansıtmalıyız” dedi.

     Elimizdeki kadro bu

-Takımı tanımaya çalıştığını belirten Teknik Direktör Ünal Karaman “ Kısa sürede sorunu çözmem beklenemez, elimizdeki oyuncu karakterleri bunlar, bu oyuncular ile ligi tamamlayacağız, oyuncularımın karakterlerini ve güçlerini çözmeye çalışıyorum. Bu benim bir iki haftamı alabilir, bu süre içinde sahada dik duran takım olmak zorundayız, önümüzde zorlu maçlar var, önceliğimiz bulunduğumuz yerden kurtulmak olacak.  Taraftarlarımızın desteği ve oyuncularımın gayretleri ile kısa sürede daha diri bir takım olacağız” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE