• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Sağlık-Sen yeni hizmet binasına kavuştu

Rize Sağlık-Sen Şube Başkanlığı tarafından satın alınan hizmet binasının açılışı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Sağlık-Sen yeni hizmet binasına kavuştu

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Rize Şube Başkanlığı yeni hizmet binasının açılışı, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

Hizmet binasının açılışına Baykan’ın yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz, Rize Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Tepe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, Memur-Sen Rize Şube Başkanı Resul Usta, Erzurum Memur-Sen Şube Başkanı Abdullah Duman, Artvin Sağlık-Sen Şube Başkanı Fehmi Er, diğer hizmet kolu başkanları ve sendika üyeleri katıldı.

 Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan, burada yaptığı açıklamada, bu güzel hizmet binasının sendikamıza kazandırılmasında emeği olan tüm gönüldaşlara gönülden teşekkür ederek, hayırlı hizmetlere vesile olmasını diledi.

 Baykan, sağlık çalışanlarımızın hem mevcut sorunları hem de yaşamlarını daha müreffeh sürdürebilmeleri için gece gündüz çalıştıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti: “Bilindiği üzere sağlık çalışanlarımızın bir kısmını kapsayan yıpranma payı meclisimizden geçerek yürürlüğe girdi. İlk günden beri sendikamız bu kazanım için çok çaba gösterdi. Sonucunda tabiri caizse “prematüre” bir bebek dünyaya geldi. Bizde bu çocuğu el bebek, gül bebek bakarak büyümesi ve gelişmesi için çaba göstereceğiz. Bu şu demektir ki yıpranma payı tüm sağlık çalışanlarını kapsayana kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bundan hiçbir Sağlık ve Sosyal Hizmeti çalışanımız şüphe etmesin”

Bu hizmet binaları sendikanın ara sokaklardan ana caddelere geçtiğinin göstergesi olduğunu belirten Baykan, “ Ana caddede olmanın bize yüklediği sorumluluğun farkındayız ve o bilinçle hareket etmeye devam edeceğiz”dedi

Rize Sağlık-Sen Şube Başkanı İsmail Yılmaz ise; “Sendikamıza bir yer kazandırmak hayalimizdi. 2009 yılında devraldığımız bu görev bir büyük doğu hareketidir. Bu hareket iman ve aksiyon ister. Bu hareket kendin için istediğini başkaları için de isteme ve başkalarını kendine tercih etme hareketidir.” diye belirtti.

İsmail Yılmaz, “Bu inançla çıktığımız yolda her gün yeni arkadaşlarla güçlendik. Bizden yardım isteyeni hiç geri çevirmedik. Bize üyelik için atılan imzanın sıradan bir kâğıda atılan imza olmadığının, üyelerimizin hak ve menfaatlerinin savunulması için üzerimize yüklenen büyük sorumluluk olduğunun bilinciyle hareket ettik. Gece gündüz demeden sorunların çözümünde çareler aradık.” diye konuştu.

 Konuşmaların ardından Baykan ve diğer protokol üyeleri hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE