• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rize”ye güzel şeyler kazandıracağız

-Gençlik ve Spor bakanı Osman Aşkın Bak Rize”ye yeni tesisler kazandıracaklarını belirterek “ Çaydan sonra bölgenin en önemli gelir kaynağı Turizm bu konuda atılan adımlar var ve bunları hep birlikte takip edeceğiz” dedi.

Rize”ye güzel şeyler kazandıracağız

RİZE: Son kararname ile Gençlik ve Spor Bakanı olan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak bakanlık sonrası ilk kez Rize”ye gelerek Basın mensupları ile buluştu.

    Derepazarı ilçesinde Yalı restoranda Gazeteciler ile bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın bak ile birlikte Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, il başkanı Muhammet Avcı , Belediye Başkanı Reşat Kasap ile birlikte bazı protokol üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.

    Rize Valisi Erdoğan Bektaş Çaydan sonra bölgenin en önemli gelir kaynağının Turizm olacağını belirterek “ Devam eden projeler ile projeleri bitmiş yatırımlar var, bunların tamamlanması ile Rize Turizmde gerekli payı alacaktır, Ayder kayak merkezi ve Ayder yaylasını yeniden planlamaya çalışıyoruz bu konuda Bakanımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

     Cumhurbaşkanı aradı

Gençlik ve Spor  Bakanı Osman Aşkın bak konuşmasında 65 inci hükümette yapılan revizyon ile Bakanlığın kendisine Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan tarafından verildiğini belirterek “ Büyük bir sorumluluk aldım, bu sorumluluğun üstesinden vekil arkadaşlarım ve sizlerin desteği ile geleceğime inanıyorum. İlimiz Çay ile meşhur ve bunu turizm ile destekleyeceğiz. Bizler Cumhurbaşkanımızın açtığı yolda hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

       Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan”ın aradığı koruma tarafından kendisine belirtilince Cumhurbaşkanı ile telefonda görüşen Bakan Osman Aşkın Bak “ Cumhurbaşkanımızın selamı var , hayırlı olsun diye aradı” dedi.

        Projeler var

Rize Projelerini birlikte yürüteceğiz diyen Bakan Bak “ Rize çok daha güzel yerlere gelecek, şu an yolun başındayız. Spora ve sporcuya önem veren bir Cumhurbaşkanımız var. Özellikle uyuşturucu ile mücadelede ve terör sonrası Güneydoğu da gerekli tesisleri yaparak gençlerimizi spora yönelteceğiz. Rize”ye tesisler kazandıracağız. Turizm ile bağlantılı kayak merkezi var, Trabzon ve Samsun da kazanılan tesisler gibi ilimizde de tesisler kazandıracağız. Rize özel bir yer ve güzel şeylere imza atmak istiyoruz” dedi.

     Terim meselesini federasyon çözecek

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak bir soru üzerine “ Fatih Terim milli takımımıza çok şey kattı, istifa etmesi veya ayrılması ile ilgili federasyon ile aralarında bir sözleşme var, bu sözleşmeyi federasyon ve Fatih Terim bir araya gelerek çözecekler. Kulüplerimiz mutlaka alt yapı tesislerine ağırlık vermeli” dedi.

     Bakan Bak daha sonra Rize valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ve ardından AK Parti teşkilatı ile bir araya geldi.

  

   

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE