• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rizespor’da İç Sözleşme Hazırlığı

Spor Toto 1 Ligi’nde ligin ikinci yarısında tek mağlubiyet alarak şampiyonluğunu 69 puan ile tamamlayan Rizespor’da önümüzdeki hafta iç transfer görüşmeleri başlayacağı belirtildi.

Rizespor’da İç Sözleşme Hazırlığı

34 maçta 68 gol atarak maç başı 2 gol atma başarısı gösteren ÇAYKUR Rizespor kendi kalesine 38 gol görerek ligi 69 puan ve 30 averajla tamamlamasını bilmişti.

Spor Toto 1 Ligi’nin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantileyen ve son maçını kendi evinde 4-2 kazanarak taraftarları ile şampiyonluk kutlaması yapan ÇAYKUR Rizespor iç transfer görüşmelerine önümüzdeki hafta başlayacağı belirtildi. Yabancı kısıtlamasının kalkacağı süper ligde yabancı oyuncular ile yeniden görüşecek olan yönetimin bir iki yabancıyı göndereceği onların yerine ise daha kaliteli oyuncular alacağı belirtiliyor.

İkinci yarı tek mağlubiyet

Lige, Hikmet Karaman ile iyi başlayan ve ligin 5 inci haftasında kendi sahasında Ankaragücü ne 4-1 yenildikten sonra 7 inci haftada Elazığ deplasmanında 3-1 mağlup olan ÇAYKUR Rizespor ilk yarıda 11 haftada Adanaspor a 3-2 yenilmişti. 15 inci haftada ise Giresun deplasmanında 3-2 mağlup olan ÇAYKUR Rizespor ilk yarıda 4 mağlubiyet almıştı. Ligin ikinci yarısına iyi başlayan ve 21 haftada kendi sahasında Altınordu ya 3-0 mağlup olan ÇAYKUR Rizespor son 13 maçta hiç mağlubiyet almadan ligi tamamlamıştı.

Kweuke belirsiz

Ligin ilk yarısında sakatlanan ve sakatlığı uzun süren Rizespor un sevilen futbolcusu Kweuke ise ameliyat sonrası ligin ikinci yarısında sahada çok kısa bir süre kaldığı ikinci yarıda takıma katkı yapmadığı ve onun yerine alınan Vedat Muriç’in ise kiralık olarak getirildiği belirtiliyor. Golcü futbolcunun durumunun belirsiz olduğu ancak 5 yıllık sözleşmesi bulunduğu belirtildi.

Samudio kalmak istiyor

Asansör takım olmak istemeyen ÇAYKUR Rizespor’un süper lig için kaliteli bir takım oluşturacağı ve kadro içinde Spor Toto 1. Ligi’nde en çok gol adan Samudio’nun takımda kalacağı bu oyuncu ile yapılan görüşmede Rizespor’da kalmak istediği belirtiliyor. Bir yıllık sözleşmesi bulunan Samudio’nun Rizespor’da mutlu olduğu ve takım içinde arkadaşları tarafından sevildiği, Paraguaylı oyuncunun ise Rizespor’da kalmak için kendi kulübü ile görüşeceği belirtiliyor.

Samudio gol kralı

TFF 1 liginde oynadığı maçlarda 20 gol atarak ligin gol krallığını eline alan Samudio’yu 16 gollerle Altınordu’dan Kerim, Denizlispor’dan eski oyuncumuz Mehmet Akyüz ve Boluspor’dan Pdepon izledi. Rizespor’da ise Süleyman ve Vedat Muriç 8’er gol, Kweuke 7 gol, Oğulcan ve Recep Niyaz 4 er gol, Lincoln ve Özgür Çek 3’er gol atma başarısı göstermişti.

Golcüler gözden geçiriliyor

Rizespor’da sezon başından beri oynadıkları maçlarda gole yakın oyuncuların transfer için gözden geçirildikleri ve bu oyunculardan Oğulcan, Özgür Çek,  gelecek vaat eden Lincoln, Recep Niyaz, Süleyman, Saddane, Ramos, Petrucci, Robin, Orhan, Mehmet Uslu ile yola devam edileceği belirtildi.

Karar Üzülmez’in

Rizespor ile yoluna devam edecek olan teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in takım hakkında raporu Başkan Hasan Kemal Yardımcı ile paylaşacağı ve raporun ardından takımdan kimlerin gönderilip, kiminle devam edileceği kararının verileceği belirtiliyor. Transfer konusunda tek yetkili olan İbrahim Üzülmez’in hafta içinde Başkan Hasan Kemal Yardımcı ile bir araya geleceği belirtiliyor.

 

 

        

   

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE