• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rizespor yuvaya dönüyor

Antalya kampı hazırlıklarını tamamlayan Çaykur Rizespor lig öncesi çalışmalarına Rize’de devam edecek.

Rizespor yuvaya dönüyor

-Antalya kampında 2 hazırlık maçı yaparak kadrosundaki oyuncuların performanslarını ölçen teknik direktör Okan Buruk yaptığı iki transfer sonrası Rize yolunu tutarken transferlerin devam ettiğini kadroya en az 4 oyuncu daha katmak istediklerini söyledi.

-2 Ocak tarihinde Antalya Bellek te kampa giren ve kamp sırasında Ali Çamdalı ve Robin Yalçın in takımdan ayrılma isteklerini onaylayan teknik direktör Okan Buruk takımın ligde kalabilmesi için 6 oyuncuya ihtiyaç olduğunu belirtmişti. Nakuma ve Moroziok ile anlaşma sağlayan Çaykur Rizespor Fenerbahçe de forma giyen Aatif Chahechouhe ile görüşmelerini sürdürüyor.

Buruk “ Eksiklerimizi tamamlayacağız”

-Teknik Direktör Okan Buruk bazı oyuncuların takımdan ayrıldığını bazı oyuncuların ise kadroda yer bulamadığını belirterek “ Traore ve Jack Rize de kaldı, bunların dışında Gladkyy, Fink ve Omar Talibi için menajerleri ile görüştük ve bu oyunculara kulüp bulmalarını istedik, şu an takımdan 3 oyuncumuz ayrıldı” dedi.

Eksiklerimiz var

Teknik Direktör Okan Buruk takıma stoper, Sol bek, orta saha ve ön libero kısmında birer oyuncu arayışında olduklarını belirterek “ Lige iyi başlamak istiyoruz, bunun için lig öncesi eksiklerimizi tamamlamak zorundayız, şu an iki oyuncumuzu kadromuza kattık, en az 4 oyuncu daha kadromuza katmak istiyoruz” dedi.

 Aatif Chahechouhe uzun vade istiyor

-Fenerbahçe de forma giyen ve kadroda yer bulamayan Aatif Chahechouhe görüşmelerin devam ettiğini belirten Rizespor Basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır “ prensipte anlaşma sağladık, 33 yaşında ki oyuncu en az 2,5 yıllık sözleşme istiyor. Bu konuda ısrarcı olması yüzünden görüşmeler tıkandı ve kendisi ile süre konusunu görüşmeye devam ediyoruz.

Görüşmelerimiz var

Takımdan ayrılan Ali Çamdalı ve Robin Yalçın”in kendi istekleri doğrultusunda ayrıldığını belirten Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır “ Bu oyuncularımız ailelerinin ve kendi arzularının üzerine ayrıldı, Süleyman ise kadroda yeterince yer bulamadığından gönderildi. Takımdan bazı oyuncularımız daha ayrılacak ve yeni isimler katılacak. Görüşmede olduğumuz yerli ve yabancı oyuncular var” dedi.

 2 gün izin

Çaykur Rizespor Basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır takımın iki gün izin yaptıktan sonra Rize de toplanacağını belirterek “ Önümüzde fazla zamanımız yok, Antalya kampı sonrası futbolcularımız iki gün iznin ardından Pazartesi akşamı 6 da Rize de toplanarak yeniden çalışmalara başlayacaklar. İlk maçımızı deplasmanda oynayacağız ve galibiyet ile ayrılmak istiyoruz” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE