• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rizespor yuvaya dönüyor

-Teknik Direktör İbrahim Üzülmez olumlu bir Antalya kampı geçirdiklerini belirterek “ İkinci yarıya çok daha iyi başlayacağız, eksiklerimizin çoğunu tamamladık, ligin ikinci yarısı çok daha farklı bir Rizespor izleteceğiz” dedi.

Rizespor yuvaya dönüyor

-2 Ocak ta Antalya kampında çalışmalarına başlayan Çaykur Rizespor 13 günlük kamp çalışmasının ardından yaptığı iki hazırlık maçı sonrası Rize’ye dönüyor. Antalya kampında Etimesgutspor’u 2-1 yendikten sonra Kazakistan takımlarından FC Tobal takımı ile hazırlık maçı yapan Çaykur Rizespor bu karşılaşmadan Saddane ve Ramos’un golleri ile 2-0 galip ayrıldı.

       3 Transfer yapıldı

Çaykur Rizespor ligin ikinci yarısı hazırlıkları döneminde kadrosuna 3 oyuncu daha kattı, Gençlerbirliğinden Galip Güzel ve Vedat Muriç’ı iki kadrosuna katan Çaykur Rizespor Osmanlıspor dan eski oyuncusu Koray Altıunay’ı  da kadrosuna kattıktan sonra yeni arayışlara girdi. Takıma 2 oyuncu daha katmak isteyen Çaykur Rizespor bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor.

     Janster gitti, Edomwonyi hiç gelmedi

-Çaykur Rizespor a büyük ümitlerle gelen Jakob Janster takımda istediği forma şansını bulamamıştı, parasını alamadığı gerekçesi ile Menajeri aracılığı ile Rizespor a dava açan oyuncunun parasının hafta sonuna denk gelmediği gerekçesi ile yatmadığı belirtilmişti, bu oyuncu ile karşılıklı sözleşmeler fesih edilirken yine büyük ümitlerle alınan Edomwonyi ise Antalya kampına hiç katılmadı. Bu oyuncu ile ilgili Rizespor FİFA ya başvuruda bulunduğu belirtildi. Diğer yandan 2 sezondur Rizespor da forma şansı bekleyen Faruk Şimşek ise Antalya kampına katılmadı.

        Ligde en çok gol Rizespor dan

Antalya kampını tamamlayan Çaykur Rizespor ligin ilk yarısını 3 üncü sırada 31 puan ile tamamlarken oynadığı 17 karşılaşmada 35 gol atarak TFF1 liginde en çok gol atan takım unvanını kazandı, kalesine ise 24 gol gören Çaykur Rizespor 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. TFF 1 liginde en az gol yiyen ise Ankaragücü 14 gol ile ilk sırada yer alırken en çok gol yiyen ise 38 gol ile Gaziantepspor oldu.

        Rizespor dönüyor

Antalya kampında son idmanını yaptıktan sonra Akşam saatlerinde Rize’ye dönüş yapan Çaykur Rizespor Pazar gününü izinli geçirdikten sonra Pazartesi günü ise kendi tesislerinde çalışmalara başlayacak. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ligin ikinci yarısının çok daha sert ve çekişmeli geçeceğini belirterek “ Bizim iyi hazırlanmamız gerek, takıma yeni katılan oyuncular var ve takım içinde uyumu sağlamak zorundayız. Zaman kaybına tahammül edemem” dedi.

     

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE