• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rizespor vurdu deviremedi

-Karşılaşma boyunca üstün oynayan Rizespor rakibini geçemezken maça damgasını şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi nin hüznü vurdu.

Rizespor vurdu deviremedi

ÇAYKUR RİZESPOR: 1  ALANYASPOR: 1

STAD: ÇAYKUR DİDİ

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattın Duran, Tarık Ongün

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Brabec, Saddane, Koray( Dk 51), Mehmet Uslu, Abdullah Durak( Dk 84 Robin), Petrucci, Boldrin( Dk  79 Süleyman), Umar, Samudio, Vedat Muriç

AYTEMİZ ALANYASPOR:  Haydar,Merih, Ceyhun, Efecan, Demba Cisse, Lucas Martin( Dk 81 Jonnis), Fabrice Nsakala, Tzavellas, Junor( Dk  86 Hasan), Taha, Cenk Ahmet Dk  89Veelinton)

SARI KARTLAR: Ceyhun, Tzavelles, Nskala Alanya)Boldrin, Fink, Saddane, Brabec( Ç.Rizespor)

GOLLER: Dk 42 Junior( Alanya) Dk 55  Vedat Muriç( Rizespor)

     Süper ligde oynadığı 15 karşılaşmada 1 galibiyeti ve 8 beraberliği bulunan Çaykur Rizespor son iki haftaya girerken Kendi sahasında ağırladığı Alanyaspor karşısına mutlak galibiyet parolası ile girdi.

       Altuğ Verdi Anısına 

Maç öncesinde rakip ve Rizespor lu oyuncular geçtiğimiz günlerde makamında polis tarafından vurularak öldürülen Emniyet Müdürü Altuğ Verdi nin resimlerinin yer aldığı tişörtler ile sahaya çıktılar.

    Rizesporlu futbolcular “ Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi seni asla unutmayacağız” pankartı ile sahaya çıktılar. Ayrıca her iki takımın forma kollarında Şehit Emniyet Müdürünün fotoğrafının yer aldığı formalarla sahaya çıktılar. Emniyet Müdürü için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Maçlarda Emniyet müdürü Altuğ Verdi nin oturduğu koltukta ise çiçek yer aldı.

23 Dk da Brabec ceza alanı dışından oldukça sert vurdu top üst direği sıyırarak auta çıktı.

36 Dk da Alanya atağında  Nsakala nin şutu kaleci Gökhan da kaldı.

42 Dakika da Cenk Ahmet in sağdan ceza alanına yerden gönderdiği topa  Junior vurdu top ağlara gitti.

 48 Dk da Koray orta alandan aldığı topla ceza alanına girdi, düşürüldü hakem devam dedi, ardından VAR a gitti ve Penaltı kararını verdi. Topun arkasına Saddane geçti. Şutunu kaleci çıkardı.

55 Dk da Fink sağdan Petrucci ye ceza alanı dışında çıkardığı topa Petrucci ortaladı Vedat Kafayı vurdu. Top ağlarla buluştu. 1-1

60 Dk da Rizespor gole çok yaklaştı, Ceza alanına Fink in gönderdiği topa önce Samudio vurdu, savunmadan sekti, Umar vurdu, yine savunma, Boldrin vurdu kaleci tokatladı.

77 Dk da Brabec in ceza alanı içinde rakibi çekmesi ile kazanılan penaltıyı Junior kullandı. Ve Gökhan topu tokatlayarak çıkardı.

88 Dk da Petrecci sağdan köşe atışı kullandı, Samudio kafayı vurdu kalece kornere çeldi.

 

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE