• 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    24 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rizespor tempo yükseltiyor

Çaykur Rizespor Erzurum kampında tempoyu artırarak çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Rizespor tempo yükseltiyor

Rize kampının ardından Erzurum’da kamp çalışmalarına devam eden Çaykur Rizespor kondisyon ağırlıklı çalışmalarının ardından top çalışması ve dar alanda top çalışması yaparak günlük çalışmalarını sürdürüyor.

-Rize’deki kamp çalışmalarının ardından Erzurum’a geçen ve burada yoğun bir şekilde çalışmalarına başlayan Çaykur Rizespor 24 kişilik kadrosu ile günde çift idman ile tempo artırmaya devam ediyor. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ve yardımcıları nezaretinde çalışmalarını devam ettiren Çaykur Rizespor bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

 Eksik tamamlıyor

Transfer çalışmalarında eksik mevki oyuncularını tamamlamaya çalışan Rizespor orta saha ve forvet arkası oyuncu arayışına devam ederken bir yandan da süper ligde hedef belirlemeye çalışıyor. Yaptığı transferler ile uyum sorununu çözmeye çalışan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, idmanlarda sporcuları sık sık uyararak eksik yönlerini bildiriyor.

Tempo artıyor

Sabah kondisyon ağırlıklı çalışmalarla idmanlara başlayan Çaykur Rizespor, kondisyon çalışmasının ardından çim sahada koşu ve fizik kültür hareketleri ile idmanlarına devam ediyor. Akşam saatlerinde ise ikinci idmana çıkan Çaykur Rizespor kısa koşunun ardından dar alanda pas ve çift kale maçları ile futbolcuların performansı ölçülüyor.

Eksikler gideriliyor

Süper ligde top koşturacak olan Çaykur Rizespor’da futbolcuların eksikleri konusunda sık sık uyarılarda bulunan teknik ekip ligin başlamasına kadar eksikleri gidermeye çalışıyor. Erzurum kampında yoğun temposunu artırarak devam eden Çaykur Rizespor yapacağı hazırlık maçları ile lige damga vurmak istiyor.

Samudio “ Süper ligde performansım artacak”

Geçtiğimiz sezon TFF 1 Liginde attığı gollerle gol kralı olan Samudio Türkiye ligine uyum sağladığını belirterek “ Rize’de kaldığım için mutluyum, burada kendimi buldum ve çok iyi bir ortamda çalışıyorum. Arkadaşlarımın ilgisi beni mutlu ediyor. Geçtiğimiz sezon uyum sorununu çözdüm ve Türkiye ligine alıştım” dedi.

Gollere devam

Rizespor forması altında gollerine devam edeceğini belirten Samudio “ Türkiye de hafif sert bir futbol oynanmakta, TFF 1 liginde arkadaşlarımın desteği ile gol krallığını yakaladım. Süper ligde aynı yolda ilerleyeceğiz, takıma yapılan takviyeler ile lige iyi başlamak istiyoruz. Artık takım içinde rekabet oluşacak ve iyi olan sahada yerini alacak, ben kendime güveniyorum ve süper lige çok iyi hazırlanıyorum” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE