• 16 Nisan 2024 Salı
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    16 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rizespor evinde fire verdi

-Kendi saha ve seyircisi önünde Penaltı ile öne geçen Rizespor yine penaltı ile yediği golle sahadan bir puanla ayrıldı.

Rizespor evinde fire verdi

ÇAYKUR RİZESPOR:  1 ATİKER KONYASPOR;  1

SDAT: ÇAYKUR DİDİ

HAKEMLER: Volkan Bayarslan, Süleyman Özay, Samet Çavuş

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Brabec,  Jach, Orhan, Mehmet Uslu, Robin( Dk 65 Abdullah), Petrucci( Dk 86 Gladkyy), Ali Çamdalı; Süleyman Koç( Dk 79 Fink),  Boldrin, Vedat Muriç

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Diagne, Jens Jonson, Jevtovic Dk 70 Traore),  Ömer Ali, Jetoviç, Uğur Demirok, Fofana,( Dk 46 Jahoviç), Yevhen Opanasenko, Skubiç, Yatabare, Milosevic( Dk 86 Volkan)

SARI KARTLAR:  Orhan, Vedat,( Rizespor) Uğur Demirok( Konya)

GOLLER: Dk  40( Penaltıdan) Boldrin( Çaykur Rizespor) Dk 81 ( Penaltı) Jahovic( Konya)

KIRMIZI KART: Abdullah( Dk 95) Rizespor

       Süper ligde oynadığı 8 karşılaşmada 4 beraberlik, 3 mağlubiyet ve bir galibiyet alarak 7 puan ile 16 sırada çıktığı Konya karşında mutlak 3 puan parolası ile çıkan Rizespoır, Teknik direktör değişikliğinin ardından çıktığı son iki karşılaşmada bir galibiyet ve bir beraberlik alan Rizespor alt sıralardan kurtulma peşinde.  Samudio ve Saddane”nin kart cezalısı olduğu haftada Jach ve Süleyman ilk 11 de sahaya çıktı.

15 Dk da Konyaspor atağında Yatabare nin ceza alanı içinde röveşata şutu direğin yanından auta çıktı.

16 Dk da Openasenko soldan ceza alanı içine Ömer Ali Şahiner e gönderdiği topa bu futbolcu yakın mesafeden vurdu top kaleci Gökhan dan döndü.

31 Dk da  Bodrin ceza alanı dışından kullandığı serbest vuruşu kaleye gönderdi, Serkan topu yumruklayarak kornere attı.

32 Dk da Petrucci nin ara pasa ile ceza alanı dışında topla buluşan Süleyman sert vurdu top üstten auta çıktı.

39 Dk da ceza alanı içinde Robin in kafa ile indirdiği topu Jevtoviç elle kesince hakem penaltı noktasını gösterdi, topun gerisine Boldrin geçti ve topu Serkan in solundan filelere gönderdi 1-0

43 Dk da Orhan sağdan ceza alanına girdi, rakibi geçti, yerden düzgün vurdu top kale direğini sıyırarak auta çıktı.

57 Dk da Rizespor sağdan bindirdi, Bodrin ceza alanı çizgisine çıkardığı topa Süleyman sert vurdu top kale direğini sıyırarak auta çıktı.

61 Dk da Konya atağında ceza alanı içinde topla buluşan Jahoviç dönerek vurdu kaleci Gökhan son anda tokatlayarak topu kornere attı.

76 Dk da Orhan sağdan girdi ceza alanına gönderdiği top Serkan dan döndü , Orhan önüne düşen topa yakın mesafeden vurdu top üstten auta çıktı.

81 Dk da aradan 5 dakika geçmesine rağmen Konyaspor un geçmiş pozisyonunu penaltı olarak değerlendirdi ve topun gerisine Jahovic geçti şutu 1-1

        Maç sonunda olay ?

Maç sonlarında Uğur Demirok aleyhine yapılan  “  Uğur Şike yapsana”   Tezarruatı sonrasında maçın bitimi ile birlikte formasını çıkartarak taraftarlara gösteren futbolcuya ilk tepki Vedat Muriç ten geldi, formasını giymesini isteyen ve taraftarlara karşı tepki vermemesini istemesi üzerine tartışma çıkması ile Abdullah ile tartışmaya başlayan Uğur a yumruk salladı, sahanın karışmasının ardından futbolcular ayrıldı. Maçın bitiş düdüğünden sonra meydana gelen olaylar sonrası maçın hakemi Vedat Muriç ve Uğur Demirok a sarı kart gösterirken, Abdullah Durak a ise kırmızı kart gösterdi,

 

 

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE