• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rizespor” da KARTALLAR yüksek uçacak

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal gelecek sezonun takımının hazırlıklarının başladığını söyledi.

Rizespor” da KARTALLAR yüksek uçacak

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal Teknik Direktör konusunu çözdüklerini belirterek “ Teknik direktörümüz ile henüz mukavele imzalamadık, ancak şu an transfer çalışmalarına başladı,  Kazancı ofisinde görüşmeleri sürdürüyorlar” dedi.

-Hedeflerinin ilk 4 takım arasında girmek olduğunu belirten Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal “ Düşmek için mücadele eden takımın başkanlığını yapmam, benim hedeflerim var, taraftarlarımıza bunun sözünü verdim, bu kulüp zirvede oynayacak” dedi.

- Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal yeni sezon çalışmalarına başladıklarını belirterek “ Okan hocamızın ayrılması ile birlikte İsmail Kartal ile mutabakata vardık ve henüz sözleşme imzalamadık, İsmail Hoca Kazancı ofisinde transfer görüşmelerini sürdürmekte, kısa süre içinde hatasız bir transfer dönemi geçirmek istiyoruz” dedi.

     Kimseyle işimiz yok

-Yeni sezona iddialı hazırlanacaklarını belirten Başkan Hasan Kartal “ Takımdan gidecek oyuncular var, kiralık oyuncularımız vardı, sözleşmesi devam eden oyuncularımız var, şu an tüm transferler ile ilgilenen Hocamız İsmail Kartal’dır, teknik sportif direktörümüz Yılmaz Bal kendisi ile birlikte bu transfer işlerini yürütmekte, kaliteli ve iyi bir takım yaratmak istiyoruz, bizim taraftarlarımıza verdiğimiz söz var” dedi.

      Rizeliler Yüzde yüz Rizesporlu olacaklar

-Taraftar kitlesinin artmaya başladığını belirten Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal Rize’de son zamanlarda taraftar sayılarında artış devam ettiğini belirterek “ Amacımız tüm Rizelileri Rizesporlu etmektir, Tüm ilçeler, köyler ve mahallelerde taraftar sayılarımızı artırmak için yönetim kurulu arkadaşlarımız çalışmakta ve yeni neslimizi Rizespor forması ile buluşturmaktır. Rize de Rizeliler yüzde yüz Rizesporlu olana kadar çalışmalarımız sürecek” dedi.

           Muriç i kimse istemedi

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal Vedat Muriç in bir iki kulüpten taleplisi olduğunu duyduğunu belirterek “ Kimse bizden futbolcu istemedi, bizde yazılan ve çizilenleri okuyoruz, bu işin başında ben varım ve istenecekse benden istenecek, Muriç ile ilgili sezon içinde bazı kulüplerin talepli olduğunu duyuyorduk, yine kimse istememişti, şimdi de yine duyumlarda, Vedat bu takıma gerekli bir oyuncu ve yerini dolduramadığımızda oyuncumuzu vermeyiz” dedi.

     Gökhan” a talipli yok

-Başkan Hasan Kartal teknik direktör İsmail Kartal in transfer görüşmelerini sürdürdüğünü belirterek “ Elbette onun da isteyeceği oyuncular var, Şu an sözleşmesi devam eden oyuncularımız var Kalecimiz sezonun ikinci yarısında oldukça başarılı bir sezon geçirdi, onunla ilgili olarak bazı kulüplerin kapımızı çalacağı haberlerini okuduk, şu ana kadar kimse kapımızı çalmadı, çalsa bile kalecimizden daha iyisini bulamadıktan sonar kapımızı kimsenin çalmasına gerek kalmaz, Kalecimiz Gökhan şu an Milli takım kampında” dedi.

    Yılmaz Bal izlenimlerini yaptı

-Yurt dışı izlenimlerini Teknik Sportif Direktör Yılmaz Bal in ligin ikinci yarısı ile birlikte başlattığını belirten Kartal “Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ve sportif direktörümüz yeni sezon transferleri konusunda bir araya gelerek gelecek sezonun hazırlıklarına başladılar. Transferlerimizi Haziran ayı sonuna kadar tamamlamak istiyoruz” dedi.

    Düşen takıma Başkanlık yapmam

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal ligde hedeflerinin ilk 4 takım arasına girmek olduğunu belirterek “ Ben düşme tehlikesi yaşayan veya ligde kalma mücadelesi veren takımlarda başkanlık yapmam, ben taraftarı ile bütünleşen, takımını zirveye koşturacak kulüplerde başkanlık yaparım, Rizespor ilk 4 takım arasında yer alacak transferleri yapacağız” dedi.

       Büyük kulüp taraftar ile olunur

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal büyük kulüp olmaları için büyük taraftara ihtiyaç duyduklarını belirterek “ Büyük takım ancak büyük taraftarla olunur, bizim başlattığımız taraftarla bütünleşme kampanyasını gelecek sezonda devam ettireceğiz,  taraftarlarımızı kulüp ile birleştirmek istiyoruz, Rizespor ligde sadece kendi ismi ile konuşulacaktır, Rize de Rizeliler Rizespor un ismini konuşacaklar” dedi.

       Mücadelemiz zirve mücadelesi

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal mücadelelerinin zirvede olma mücadelesi olacağını belirterek “ Taraftarlarımız zirve istiyor ise zirvede yer alacağız, taraftarlarımıza söz verdik ve önceki sezon sıkıntılarını artık yaşamak istemiyoruz, Rizespor u 2 Kartal yüksek uçurtacak, Hocamız isteyecek biz transferleri gerçekleştireceğiz, taraftarımız gelecek sezon iyi bir takım izleyecek” dedi.

     Son karar bizim

-Başkan Hasan Kartal yönetimde iyi bir ivme yakaladıklarını belirterek “ Tüm yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte iyi bir ivme yakaladık, Tüm ilçelerimizi ziyaret ederek STK başkanlarımız ve yerel yöneticilerimiz ile bir araya geldik, Bu kulüp Fındıklıdan- İkizdere ye tüm Rizelilerin kulübüdür, Ülkemiz genelinde yayılan Rizeliler ile hedeflediğimiz yerlere varacağız, Rizespor lige damgasını vuracaktır” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE