• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rizespor beceremedi

Göztepe karşısında üstün oynamasına rağmen gol yollarında etkili olamayan Atmacalar sahalarında 2 puan bıraktılar.

Rizespor beceremedi

ÇAYKUR RİZESPOR:  0  GÖZTEPE A.Ş: 0

STAD: Çaykur Didi

HAKEMLER: Abdul Kadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Mehmet Salih Mazlum

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan,Abarhoun, Dimirtıos, Melnjak, Morozıuk, Attamah( Dk 85 Abdullah), Vetrih, Boldrin, Umar( Dk 77 Oğulcan), Nil De Pauw, Samudio( Dk 70 Marko)

GÖZTEPE A.Ş: Pimparel, Christian Chagas, Alpaslan, Halil( Dk 61 Eren), Jose Çosta, Serdar Gürler( Dk 85 Ege), Poko, Gassama, Berkan, Soner, Stefano Napoleoni( Dk 75 Batuhan)

SARI KARTLAR: Halil, Da Costa, Alpaslan, Berkan( Göztepe)Attamah, Menjak, Boldrin( Rizespor)

GOLLER:

     Süper ligde oynadığı 3 karşılaşmada 7 puan toplayarak ligde 3 üncü hafta sonunda 4 sıraya yerleşen Atmacalar Ligde verilen milli maç arası sonrasında yeniden taraftarı karşısına çıktı.

    Yeni sezonda kendi sahasında Sivasspor ile karşılaşan Atmacalar ikinci kez taraftarı önüne çıkıyor. İlk maçta tribünün ceza alması sonucunda bazı taraftarlar karşılaşmayı izlemeye gelememişti.

Transferin son gününde uzun süre uğraş vererek takıma katmak istediği Umar i renklerine katan Atmacalar kanat sorununu da çözmüş oldu.  Forvet konusunda Marka Scepovic i renklerine katan Yeşil Mavililerde bu oyuncu yedekler arasında sahaya çıktı.

     Tribünler dolmadı

Atmacalar kendi sahalarında oynadıkları ikinci karşılaşmada tribünlerde yaklaşık 7-8 bin dolayında taraftar kitlesi vardı. Kale arkası tribünlerde taraftarlar maç boyunca takıma destek verdiler. Göztepe maçını izlemek için İzmir den yaklaşık 100 kişi geldi.

       Karşılaşmaya Yeşil Mavili ekibimizin vuruşuyla başlandı.

5 Dk da sağdan Vetrih ceza alanına yerden gönderdiği topa Umar dokundu top diğer kale önünden auta çıktı.

26 Dk da sol taraftar korner çizgisine yakın yerden Moruzuık in kullandığı serbest atışta kale önünde Umar dokunda kaleye gitmekte olan topu savunma çıkardı.

27 Dk da Boldrin sol taraftan kullandığı köşe atışında savunmadan dönen topa Pauw sert vurdu top yandan auta çıktı.

39 Dk da Pauw un şutu kaleci de kaldı.

41 Dk da Göztepe atağında kalecinin elinden seken top rakip oyunculara kaldı, şutu Vetrih eliyle kesince Hakem Kırmızı kart ve penaltı noktasını gösterdi. VAR a giden orta hakem penaltı ve Kırmızı kartı iptal etti. Pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi.

48 Dk da Ceza alanı dışında Rizespor kazandığı serbest atışı Boldrin kullandı top savunma ve Rizesporlu oyunculara çarparak auta çıktı.

59 Dk da Samudio nun pası ile ceza alanı dışında buluşan Boldrin istediği gibi vuramayınca top kaleci de kaldı.

67 Dk da konuk ekip ceza alanı çaprazda kazandığı serbest atışı Napoleoni kullandı, köşeden ağlara gitmekte olan topu kaleci Gökhan çıkardı.

 

 

 

 

 

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE