• 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rizespor a zarar verirsem çeker giderim

Çaykur Rizespor teknik Direktörü İsmail Kartal Rizeli olarak Rizespor un zarar gördüğünü hissetiğini anladığı anda takımın başından ayrılacağını söyledi.

Rizespor a zarar verirsem çeker giderim

-Çaykur Rizespor teknik Direktörü İsmail Kartal Kupa maçında gençlere şans verdiğini belirterek oyuncuların genel durumunu gördüklerini söyledi. Kartal “ Oyuncularımızın yarısını buraya bırakmıştık, burada hazırlıklarını sürdürdüler, Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık. Ligde ve kupada aldığımız galibiyetler bize büyük moral oldu. Barış ve Marko”nun gol atmaları sevindirici, bunların ligde gol atmaları lazım, Marko hafif sakatlığı nedeniyle 60 dakika oynadı, Barış in az eksikleri var bunları tamamladığımızda kadro da yerini alacak” dedi.

     İyi oyunumuzun karşılıklarını alamadık

Teknik direktör İsmail Kartal Gazışehir ve Trabzon maçlarında iyi oyunlarının karşılıklarını alamadıklarını belirterek “ Hakem hataları ile 3-4 puanımız gitti, şu an ligde 4-5 sırada yerimizi almış olacaktık. İki maçta kötü oynadık, Başakşehir ve Alanya karşısında, Beşiktaş maçında bir penaltımız verilmedi, Yeni Gazışehir karşısında verilmeyen golümüz var. Şu an ligde çok iyi yerde olduğumuzu söyleyemem, ancak kötü durumda değiliz, Rakibimiz Galatasaray 9 maçtı 9 gol atmış, biz ise 10 gol atmışız, önümüzde 8 maçımız var ve bunlardan en az 9-10 puan toplamayı hedefliyoruz. 20 puan ve üstüne çıkarsak ligin ikinci yarısına rahat bir şekilde gireriz” dedi.

     3-4 takviye yapacağız

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal ligin ikinci yarısında 3-4 takviye yapacaklarını belirterek “ Yabancı kontenjanı olabilir, şu an kontenjanımız dolu ancak takıma uyum sağlamayan, arzu ettiğimiz futbolu oynamayan oyunculardan benim transfer ettiğimde olabilir, önceki sezonda kalanda olabilir, bunlarla yollarımızı ayıracağız, rahat bir sezon geçirmek istiyoruz” dedi.

      Boş mukavele gerçeği

Kartal Ankaragücü maçı sonrasında kendisinin Boş mukaveleye imza attığını söylediğini belirterek “ Burada tazminat falan istemem ön planda,  Ben öncelikle Rizeliyim ve Rizespor’un başarısı için uğraşıyorum. Başkan bana teklif ettiğinde hiç tereddütsüz geldim. Kendimi Rizespor da yeterli görmediğim anda kendim bırakırım, Rizespor a asla zarar vermek istemem, elbette kulübün teknik ekibe ödemesi gereken bir bedel var, biz bu standart bedeli alırız, bunun dışında tazminat falan istemem demek istemiştim” dedi.

      En kötü 1 puan ile dönmek istiyoruz

Galatasaray maçına hazır olduklarını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Kendi futbolumuzu oynayacağız, Galatasaray karşısında iyi mücadele ederek en az bir puan veya 3 puan ile dönmek istiyoruz. Ekip olarak bu tip maçlardan her zaman puan çıkarmasını bildik. Rakibimizi iyi tanıyoruz ve iyi oyunumuz ile puan veya puanlarla dönmek istiyoruz, Ligin ikinci yarısında U19 takımından birkaç oyuncuyu takıma alacağım, bazı oyuncuları ise kiralık olarak vermeyi düşünüyorum” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE