• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rize’de Rakıcı yeniden seçildi

-163 delegenin kullandığı oyların 111 ini alan Mesut Rakıcı yeniden başkan seçilirken Mustafa Güngör 56 oy aldı.

Rize’de Rakıcı yeniden seçildi

RİZE: Tek Gıda İş Sendikası salonunda yapılan 36 inci CHP il Kongresinde mevcut başkan Mesut Rakıcı yeniden başkanlığa seçildi.

   Tek gıda iş sendikasının salonunda gerçekleşen 36. CHP Rize İl kongresi Mevcut başkan Mesut Rakıcı ve Mustafa Güngör’ün adaylıkları ile iki aday olarak gerçekleşti. Mevcut Başkan Mesut Rakıcı delegelerin 111 oyunu alarak tekrar Rize İl Başkanlığına seçildi.

Tek Gıda iş sendikası salonunu dolduran partililer sayesinde coşku içerisinde girilen seçime, CHP İstanbul milletvekili Dursun Çiçek ve CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen de misafir olarak katıldı.

Kongrede konuşan CHP Trabzon milletvekili Haluk Pekşen, “özgürlüklerin sadece Kürtler için aranan bir hak olmadığını belirterek, "Sadece onların, Alevilerin, sendikaların ve memurların problemi değildir. Özgürlük, 80 milyonun problemidir." dedi.

İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek Rize’de karşılaştığı kalabalıktan ve coşkudan çok memnun kaldığını belirterek, “Bu kalabalık ve coşku gösteriyor ki CHP teşkilatları ile iktidara hazırdır” dedi.

CHP’den Rize Milletvekili adayı olan Kenan Bıyık, CHP Rize İl başkan aday Mustafa Güngör’ün listesinden seçime girdi. Kenan Bıyık Kongrede yaptığı konuşmada” CHP’ye her şekilde hizmete hazırım. Ben Kenan Bıyık Olarak söylüyorum ki, artık ölene kadar Cumhuriyet Halk Partiliyim. Kimse bunun altında başka şeyler aramasın. Cumhuriyet Halk Partisi nerede görev verirse orada görev yapmaya hazırım” dedi.

SON ZAMANLARIN EN KEYFLİ KONGRESİ

CHP’nin 36. Olağan kongresi son zamanların en barışçıl ve birlik beraberlik mesajlarının verildiği kongre oldu. Başkan adaylarından Mustafa Güngör seçim öncesi yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajları vererek “Mevcut başkan Sayın Mesut Rakıcı ile aramda hiçbir sorun yoktur. Açık konuşmak gerekirse kendisini çok severim. Burası benim evimdir. Kim kazanırsa kazansın hiçbir şekilde küsmek kırılmak olmayacak. Burası yine benim evim Mesut Rakıcı yine benim başkanım ben yine CHP’nin çalışan bir neferi olmaya devam edeceğim” dedi. Ve yeni il merkezini partililere kazandırdığı için İl Başkanı Mesut Rakıcı’ya teşekkür etti.

   Rakıcı kazandı

163 delegenin oy kullandığı CHP 36. Rize İl kongresinde Mevcut Başkan Mesut Rakıcı 111 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Mustafa Güngör delegelerden 56 oy aldı.

     Birlikte yönetelim

İl Başkanı Mesut Rakıcı seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada “Bugün kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Olmuştur. Biz aileyiz gelin iktidar yürüyüşümüzü hep beraber yönetelim. Yeni il merkezimizi hizmete açtık bizi yalnız bırakmayın. Sürekli gelip bizi denetleyin” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE