• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rize şehri farklı acılar yaşamamalı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman Rize şehrinin çok daha iyi şeylere laik olduğunu söyledi.

Rize şehri farklı acılar yaşamamalı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman “ Rize de rahat bir ortam var,  Bu şehir çok daha iyi yerlerde olmalı, Rize şehri farklı acılar yaşadı, bu şehrin bunu yaşamaması gerekiyor, Gerek ortam, Gerek taraftar, gerekse yönetim olarak çok iyi bir şehirde yaşıyoruz, Bu şehrin bu acıları yaşamaması gerek ve çok daha iyi yerlerde olması gerek” dedi.

-Takım içinde çok iyi oyuncular olduğunu belirten Karaman “ Henüz oyuncularımı tam olarak tanıma şansı bulamadım, kendilerine de söyledim, hepsi ilk 11 de oynayabilecek oyuncular, zaman içinde her oyuncum gerekli ilgiyi görecektir” dedi.

-Çaykur Rizespor un genç savunma oyuncusu Burak Albayrak ise “ Rize ile 5 yıllık sözleşmem bulunmakta, bu süre içinde takımımın en iyi yerlerde yer alması için çalışacağım, şimdi önceliğimiz 3 maç ve bu 3 maçı en iyi şekilde atlatmak istiyoruz” dedi.

      Rahat ortam hazırlandı

Teknik Direktör Ünal Karaman kendileri için rahat bir ortam hazırlandığını belirterek “ Gerek taraftarlarımız, gerek tesislerimiz, gerekse yönetim kurulu ile Rize şehri bize rahat bir ortam hazırladı. Bu şehir çok daha iyi yerlerde olmalı. Rizespor taraftarları çok daha iyisini hak ediyor.  Fiziki şartlarımız bizim için yeterli, önemli olan müsabakalardan olumlu sonuçlar almak, Rizespor düşen kalkan bir camia olmamalı” dedi.

       Ben müteahhit değilim

-Ligde baraj ne olur sorusuna ise “ Ben müteahhit değilim, baraj işlerine müteahhitler bakar,  takım olarak kafamızda her maçı yaşayacağız. Önümüzde önemli iki deplasmanımız var, ben bu iki maçtan alacağımız puanlara bakıyorum. Zor müsabakalar var ve bu zorluklardın üstesinden gelmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

      Her takım güçlendi

-Teknik Direktör Ünal Karaman ligin ikinci yarısı ile birlikte her takımın takviyeler yaparak güçlendiğini belirterek “ Her takım arasında fark var, güçlenen takımlar var, Rizespor olarak bizde elimizden gelen gayreti göstereceğiz, bu takıma farklı acılar yaşatmak istemiyoruz. Bu şehrin çok daha iyisine laik olduğunu gördüm. Ekip olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

      Cumhurbaşkanı aradı

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman göreve başlaması ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan in kendisini aradığını belirterek “ Söylediğim gibi, bu takımın değerleri var, bu değerleri ile bu takım daha iyi yerlerde olmalı. Cumhurbaşkanımız aradığı doğru ve bana başarılar diledi, bizler değerlerimize sahip çıkmasını bilmeliyiz” dedi.

     Kendisini gösteremeyenler var

Teknik Direktör Ünal Karaman “ Takım içinde kendini gösteren veya gösteremeyen oyuncularım var, bir şeyleri çözmek zaman alacak. İlk 11 de kullanmadığım oyuncular sahada yer alabilecek oyunculardır. Zaman içinde bu oyuncularım kendini gösterecek ve onlara da ihtiyacım olacak. Önümüzdeki süreç içinde her oyuncum hak ettiği değere kavuşacaktır” dedi.

     Koltuğa göre değil, Bayrağa göre hareket ediyorum

-Alanya maçında takımın denize doğru dönerek saygı duruşunda bulunması sorusuna ise “ Seronomi insanların koltuklarına göre yapılmaz, Koltuk ve makamlar geçer,  Geçmeyen bayrak var, biz bayrağa göre hareket ediyoruz. Koltuklara veya koltuğa oturanlara göre değil. Bu bizim bayrağa olan saygımızı gösteriyor. Bu konuyu başkan ve yönetim ile konuştum” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE