• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Rize adayları sahne aldı

-Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilen AK Parti 27 Dönem aday tanıtım programında Adaylar konuştu.

Rize adayları sahne aldı

AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen 27'inci dönem aday tanıtım toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ve partililer katıldı.

Törende konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize'ye ve Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek Kaçkar Dağları gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında dik duracaklarını söyledi. Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini kaydeden Bakan Bak, "Şuanda yaşadığımız süreci hepiniz takip ediyorsunuz. Geçtiğimiz süreç içerisinde 15 Temmuz'da yapılan hain darbe girişimde millet her zaman lideri Recep Tayyip Erdoğan ile beraber oldu. Milletimiz,  meydanlardan tüm dünyaya ve darbe girişiminde bulunanlara 'Milletin gücü tankın, silahın gücünü yenmiştir' dedi. Recep Tayyip Erdoğan milletin içinden gelmektedir. Başkaları gibi kasetle, manşetle gelmemiştir. Millette beraber gelmiştir, milletle beraber olmuştur. Yapılan operasyonları görüyorsunuz. İstediğiniz kadar dolarla da, hainlerle de operasyon yapsanız Recep Tayyip Erdoğan'a ve millete diz çöktüremeyeceksiniz. Millet onunla beraberdir. Sonuna kadar beraberiz. Onunla beraber yürüyeceğiz, onula beraber olacağız" dedi.

Türkiye'ye yönelik operasyonlar yapıldığını ifade eden Bakan bak, "Muhalefet olsun, dış güçler olsun operasyon yapmaya çalışıyorlar. Hep 'Erdoğan gitsin' diyerek aynı dili konuşuyorlar.  Erdoğan gitmeyecek. Millet onu seviyor. Millet onunla beraber. Sonuna kadar beraber olacak. Birileri öyle istiyor diye Recep Tayyip Erdoğan gitmeyecek. Recep Tayyip Erdoğan milletle beraber, milletin içinden gelen lider. Siz istiyorsunuz diye gitmeyecek. 24 Haziran'da sandıklardan cevap vereceğiz. Rize'den cevap vereceğiz. Sandıkları patlatacağız" diye konuştu.

YAZICI: VAKİT TÜRKİYE VAKTİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da 'Vakit Türkiye vakti' sloganı ile yeniden yola çıktıklarını belirterek ne olursa olsun önceliğin Türkiye ve Türkiye'nin birliği ve bütünlüğü olduğunu söyledi. Yazıcı, şöyle konuştu: "Türkiye'ye yönelmiş tehditleri göremeyen, o tehditleri planlayıp icra aşamasına getirenleri tanımayanlarla Türkiye'nin sağlıklı yönetilmesi asla mümkün değil. Onun için AK Parti bütün kurumları ve lideri ile birlikte 'vakit Türkiye vaktidir' diyor. 24 Haziran seçimlerinde startı veriyoruz. Bizim siyasetimizde kandırmacılık yok. Popülizmin yeri yok. Çünkü bizim siyasetimizin merkezinde millet var. Millet ne diyorsa o. AK Parti milletin sesidir, sözcüsüdür. Millete hizmet etmek vatandaşımız nerede olursa olsun önündeki engelleri kaldırmak hayat standardını yükseltmek için siyaset ve siyaset kurumunu araç olarak gören bir anlayışa sahiptir. Öyle bir Türkiye'nin yönetimini milletimizin taktiri ile devraldık ve bugüne getirdik"

Güçlü parlamento, güçlü yürütme, güçlü devlet anlayışı ile yola devem edeceklerini vurgulayan Yazıcı, "Ülkelerin ekonomik ve stratejik avantajları önemlidir. Ama bunlar kadar ve daha önemlisi vizyonu, öngörüsü ve duruşu olan cesaret sahibi liderdir. O lider Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun için erdem, irade ve cesaret diyerek yolumuza devam ediyoruz" ifadeleri ile konuşmasını tamamladı.

HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Aday tanıtım toplantısında söz alan Ak Parti Rize Milletvekilli Adayı Muhammet Avcı, 9 yıldır bu teşkilatın içinde olduğunu hatırlatarak, “Teşkilatların emrinde bir kardeşiniz olarak hep beraber çalışacağız” dedi.

Referanduma Ak Parti’den çok güçlü bir destek çıktığını hatırlatan Ak Parti Milletvekili adayı Muhammed Avcı, “Bu seçimle birlikte parlamenter sistemi sonlandırarak yine çok güçlü bir destekle beraber ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine’ geçiş yapıyoruz. Yeni sistem inşallah hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu teşkilat çok rekorlar kırdı. Şimdi yeni bir seçim yeni bir rekor kırmak istiyoruz. 9 yıldır bu teşkilatın içindeyim. Yine teşkilatların emrinde bir kardeşiniz olarak hep beraber çalışacağız. Milletvekili adaylığı için istifa eden bazı il başkanlarımın da belirttiği gibi şampiyonlar ligi gibi bir listeye girdim. Birinci sırada genel başkan yardımcımız Hayati Yazıcı ve Bakanımız Osman Aşkın Bak ile beraber aynı listede olmaktan duyduğum memnuniyeti bir kere daha ifade ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.“ dedi.    

Ak Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar ise toplantıda yaptıkları konuşmalarda adaylara başarılar dileyerek seçim sürecinde hep beraber çalışacaklarını mesajını verdiler.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE