• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Polis 174 yaşında

Polis teşkilatının kuruluşunun 174 üncü yıl dönemi çeşitli etkinliklerle kutlandı

Polis 174 yaşında

Rize Valisi Kemal Çeber Polis teşkilatının son yıllarda büyük itibar kazandığını belirterek “ Polisimizden son yıllarda büyük memnuniyet var, Polisimiz kurumlar arasında ilk 3 sırada yerini almakta,  artık vatandaşımızın çok güvendiği kurumlar arasında yerini aldı” dedi.

-Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ise Rize de çeşitli etkinlikler yapacaklarını belirterek “ Son yıllarda devletimizin kaynakları ile terörle mücadele de can kaybı yaşamadan başarılara imza atıyoruz, Rize de ki etkinliklerimizde rahmetli müdürümüz Altuğ Verdi için çeşitli programlar düzenledik” dedi.

    Mustafa BAYRAK

RİZE: Polis teşkilatının kuruluşunun 174 üncü yıl dönümü nedeniyle Rize de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlamalar yapıldı.

    9 Nisan da başlayan ve Kurtuluş İlköğretim okulunda yapılan etkinliklerin ardından önceki gün Atatürk anıtı önünde düzenlenen tören sonrası Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Rize Polis Okulu Müdürü Murat Sevil ve müdür yardımcıları ile her birimden birer amir ve memurun katılımı ile Rize valisi Kemal Çeber ziyaret edildi.

    Rize Valisi Kemal Çeber toplantı salonunda kabul ettiği Emniyet teşkilatına bir konuşma yaparak “ 3,5 yıl Polis teşkilatımız ile çalıştım. Emniyet teşkilatımızla ilgili bu süre içinde az şey bildiğimi öğrendim. Polisimiz hem bu Dünya için hem diğer dünya için huzurlu. Son 10 yıldır polisimizden memnuniyet var. Polis teşkilatımız ülkemizde saygı gören 3 kurum arasında yerini aldı. Bu geçmişte böyle değildi, hele 15 Temmuz sonrasında polisimize olan güven daha da arttı” dedi.

     Vatandaşın çok güvendiği kurum oldu

Rize Valisi Kemal Çeber son yıllarda Polis teşkilatının vatandaşın en çok güvendiği kurum olduğunu belirterek “ Bazen okullarda ziyaretlerde bulunuyorum ve çocuklara ne olmak istediklerini sorduğumda, Ya bomba uzmanı, ya borda bereli veya özel harekâtçı olmak istediklerini söylüyorlar, bu da bize polisimize olan güvenin ne kadar arttığını göstermekte. Bazı resmi törenlerde Polisimizin tören yürüyüşü sırasında söyledikleri marşlara halkımız katkı yaparak onlarla birlikte marş söylüyorlar ve bu bizleri duygulandırmakta ve polisimize ne kadar fazla güven olduğunu göstermekte” dedi.

    Halktan destek alıyoruz

Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ise 10 Nisan polis teşkilatının kuruluşunun 174 üncü yıl dönümü nedeniyle valilikten ve halktan destek aldıklarını belirterek “ Devletimiz güçlü olduğunda bizlerde güçlü oluyoruz. Savunma sanayinde yeni teknolojik ürünlerle artık terörle daha güçlü bir şekilde mücadele ediyoruz. Can kaybı vermiyoruz, bu bizim için memnuniyet verici bir olay. Türk polis teşkilatı Dünya Polis teşkilatı arasında yerini aldı” dedi.

    Eğlence yok

Her yıl düzenlenen çeşitli etkinliklerde bu yıl eğlence bölümünü çıkardıklarını belirten Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman “ 11 Aralık ta kaybettiğimiz Altuğ Verdi müdürümüz anısına çeşitli etkinlikler yapacağız, bu yıl eğlence bölümünü çıkardık ve çeşitli Şiir ve Kompozisyon yarışmaları ile şehitlerimiz için mevlidi şerif düzenledik” dedi.

   Okullar arası yapılan Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

    Akşam ise Şehit polis aileleri ile yemekte yenmesinin ardından 13-14 Nisan tarihinde ise Şehit Polis Müdürü Altuğ Verdi Satranç turnuvası düzenlenecek.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE