• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Planımız tuttu

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal Denizli maçı sonrasında hafta boyu rakip takımı çalıştıklarını belirterek “ Oyuncularım ile birlikte rakibi iyi analiz ettik ve maç boyunca arzu ettiğimiz oyunu oynadık, kazandığımız için mutluyum, bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.

Planımız tuttu

Teknik Direktör İsmail Kartal Denizli karşısında kaybetmelerinin ardından Konya maçına iyi hazırlandıklarını belirterek “ Eksiklerimize rağmen sahaya çıkacak 11 i iyi hazırladık. Rakibimizi hafta boyu çalıştık. Her iki takım için önemli olan bu maçı kazanmak istedik. İlk 10 dakika da iki gol bulduk, Meljak a yapılan faul sonrası rakibimiz gol attı. Bu pozisyonu izledik ve pozisyon faul idi, son 35 dakikada istediğimizi sahaya sergiledik” dedi.

      Topu rakibe verdik

Taktik gereği goller sonrasında topu rakibe bıraktıklarını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal” Taktiğimiz bu idi, top daha çok rakipte kalmalıydı, karşılaşmanın ilk yarısında istediğimizi sahaya yansıttık. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha değişik bir taktık sergiledik, Maç başında Sase yi oyuna ala bilirdik ancak taktik gereği ikinci yarıda oyuna aldık” dedi.

     Bazı oyuncular geri döndü

Takımda bazı oyuncuların çok iyi çalışarak takıma uyum sağladıklarını ve takımda ki yerlerini almaya başladıklarını belirten Kartal “  Orhan hafta boyu çok iyi çalıştı, Morozuik in yerine bu oyuncuyu tercih ettim. Orhan bu karşılaşmada çok iyi mücadele etti. Hafta boyu çalışmalarda çok iyi mücadele etti ve takımdaki yerini aldı. Çalışmalarda iyi olan formayı alır” dedi.

      Sase taktik gereği ikinci yarı oyuna girdi

Sase”nin ilk 11 de yer alması konusunu çok tartıştıklarını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Yaptığımız değerlendirmede rakibimizin orta alanda iyi olduğu kararı verdik ve Sase”nin ikinci yarıda oyuna girmesini düşündük. Bizde bu oyuncuyu ikinci yarıda oyuna soktuk, çok iyi mücadele etti, bir gol attı ve bir şutu direkten döndü. Bazı oyuncular takıma dönüşe başladı” dedi.

       Umar Umar gibi oldu

Konya karşısında Umar in iyi mücadele ettiğini belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Umar geri döndü, Umar gibi oldu. Sakatlık sonrasında mücadeleden uzaktı, bu maçta iyi mücadele etti ve bir de gol attı. Maç boyunca bu oyuncumuz üstüne düşen görevi yerine getirdi. Zaman içinde çok daha iyi hale geleceğini düşünüyorum” dedi.

         Bizden neler alındı, neler verildi

Teknik Direktör İsmail Kartal takımın daha yukarıda yer alması gerektiğini belirterek “ Bizden neler alındı, başkalarına neler verildi, sizler hepsini biliyorsunuz. Bizim asıl yerimizin daha yukarıda olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Bazı maçlarda verilmeyen penaltılarımız, aleyhimize verilen penaltılar, nasıl haklarımız yendiğini sizlerde gördünüz” dedi.

      Zafer bunu hak etti

Gökhan in sakatlığının devam ettiğini belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Antalya maçında bize 3 puan kazandıran kalecimiz Zafer idi, o maçta Tarık in Kırmızı kart görmesinin ardından ısınmadan sahaya çıkmasına rağmen yaptığı kurtarışlarla takıma 3 puan getirdi. Bu maç öncesinde Tarık ile Zafer arasında tercih yapmamız gerekiyordu ve Zafer in bu maçta kaleye geçmesinin daha doğru bir karar olduğuna karar verdik” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE