• 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    24 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Pazarspor geriye düştüğü maçtan 3 puanı aldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta oynanan Karadeniz Derbisinde Pazarspor, Ofspor karşısında 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1 galip ayrılarak sezonun ilk galibiyetini elde etti.

Pazarspor geriye düştüğü maçtan 3 puanı aldı

Turgay AYHAN

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Bordo-Mavili Ofspor ile Mavi-Beyazlı Pazarspor, Sürmene Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadında oynadıkları ligin 2. Hafta müsabakasında karşı karşıya geldiler.

Ligin ilk haftasını da golsüz berabere tamamlayarak 1 puanın sahibi olan iki ekibin mücadelesinde ev sahibi Ofspor, maçında 7’nci dakikasında Nevzat Bilen’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Sezonun Ofspor adına ilk golünü atan Rizeli Nevzat aynı zamanda ilk yarının sonucunu belirledi. Ev sahibi takım ilk yarıda önemli gol şanslarını ise değerlendiremedi.

İkinci yarıda oyundan düşen taraf ev sahibi Ofspor olurken konuk ekip Pazarspor rakibine karşı gösterdiği yoğun direnç sayesinde 71’inci dakikada beraberliği sağladı. Nevzat’ın kullandığı köşe vuruşunda kafa ile topu filelere gönderen Reha Kurt, Pazarspor adına sezonun ilk golünü kaydederek skoru 1-1 yaptı. Üst üste ataklarını sürdüren Mavi-Beyazlı ekip 85’inci dakikada Egemen Zengin’in golü ile 2-1 öne geçti ve 4 dakikalık uzatmalarda başka gol gelmeyince Pazarspor sezonun ilk 3 puanını alarak Karadeniz Derbisinden ayrıldı.

Çaykur Rizespor patentli futbolcular rakip oldu

Karadeniz darbesinde her iki ekipte de Çaykur Rizespor patentli futbolcular boy gösterdi. Ev sahibi Ofspor’da maçın tek golünü atan Nevzat Bilen, defansta rakibine gol fırsatı tanımayarak önemli müdahalelerde bulunan Fatih Kaan Arıman ve orta sahada görev alan Muhammet Fettahoğlu daha önce Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor’da forma giyerek profesyonel sözleşmeye imza atan isimler olmuştu.

Mavi-Beyazlı Pazarspor’da ise Muhammed Emin Balcılar ve Sinan Yazıcı, Çaykur Rizespor’dan sezon sonuna kadar kiralanan futbolcular olarak sahada boy gösterdiler. Geçtiğimiz sezon da Pazarspor’da top koşturan iki isim maçta ilk 11’de görev alırken, Sinan Yazıcı 59’uncu dakikada yerini Kadir Yılmaz Çelik’e devretti. Yine Çaykur Rizespor’dan kiralanan Kazım Kopuz ise sakatlığı dolayısıyla kadroda yer almayan isim oldu.

Ligde sezonun ilk galibiyetini alan Pazarspor 4 puana yükselerek haftayı 7’nci sırada tamamlarken Ofspor ise 1 puanda kaldı ve 13’üncü sırada haftayı kapattı. Pazarspor, 16 Eylül Pazar günü saat 16.30’da oynayacağı 3. Hafta karşılaşmasında 4 puanlı Düzcespor deplasmanına konuk olurken Ofspor ise aynı gün ve saatte İzmir deplasmanında 1 puanlı Bergama Belediyespor ile mücadele edecek.

Türkiye Kupası mücadelesine çıkacaklar

Öte yandan Ofspor ve Pazarspor hafta içi Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesine çıkacak.

11 Eylül Salı günü oynanacak mücadelelerde Ofspor saat 13.00’de evinde 3. Lig 3. Grup ekibi 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelirken, Pazarspor ise saat 14.30’da 3. Lig 3. Grup’un bir diğer temsilcisi Bayburt İl Özel İdare ekibini konuk edecek.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE