• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Okul projesinde Gürsen Vural damgası

-“ Minik Kalemlerini yetiştiriyor projesi” kapsamında düzenlenen etkinlik Büyükçiftlik ilkokulunda büyük beğeni kazandı.

Okul projesinde Gürsen Vural damgası

     Esin BAYRAK

İYİDERE: Yaptığı projeler ve eğitime yaptığı katkılarla başarılarını büyüten Büyükçiftlik İlkokul müdürü Gürsel Vural yeni projesi ile yine ön plana çıktı.

     Eğitim camiasında başarılarından sürekli söz ettiren ve her gittiği okulda yaptığı projeler ile öğrencilerini ön plana çıkartan Büyükçiftlik İlkokul müdiresi Gürsen Vural eğitim ve projeleri ile ön plana çıkmaya devam ediyor.

İyidere Kaymakamlığı, İyidere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükçiftlik İlkokulu tarafından hazırlanan ‘’İyidere Minik Kalemlerini Yetiştiriyor Projesi’ ’tanıtım programı düzenlendi.

Program İlçe Kaymakamı Orhan Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarık Er, Rize Milli Eğitim Şube Müdürü Besim Acar, Eğitim-Bir-Sen başkanı Seyfettin Afacanlar, Yeşilay Rize temsilcisi Selim Kandemir, İl Protokolü, İlçe Protokolü, köy muhtarları, veliler ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

 Büyükçiftlik İlkokulu Okul Müdürü Gürsen Vural’ın açılış konuşması akabinde Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın İbrahim Er’in projeyle ilgili tebrik ve teşekkür mesajı okundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarık Er’in konuşmasının ardından İyidere İlçe Kaymakamı Orhan Altun konuşmasında” Eğitimde çocukların ufuklarının açılmasının yapılan etkinliklerle büyüdüğünü belirterek “ Eğitim sadece defter ve kitap ile yapılmaz, o zaman eğitimin bir farklılığı olmaz, çocuklarımızı her alanda yetiştirmek için okullarımızın çeşitli etkinliklerle çocukları yetiştirmesi gerekiyor, bu alanda okul müdiremizin yaptığı çalışmalar örnek teşkil etmekte, başarı eğitim ile birlikte sosyal etkinliklerden büyür” dedi.

.Büyükçiftlik İlkokulu 2. Sınıf öğrencilerinin yazmış oldukları “Sevgili Hayvanlar” isimli şiirin dramatize gösterisi yapıldı. Ardından yapılan Karagöz ve Hacivat gösterisi büyük beğeni topladı. Hacivat Karagöz gösterisinin ardından Büyükçiftlik İlkokulu korosu kitap okumanın önemini belirten şarkılarını seslendirdiler. Öğrencilerin yazmış oldukları ”Yeşilay “ şiiri ile ilgili dramatize şiir gösterimi yapıldı.

Okul öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış oldukları tiyatro gösterisi gelen misafirler tarafından beğenildi. Türk ve Dünya Klasiklerini öğrenciler giymiş oldukları kostümlerle tanıttılar. Kostümlü öğrenciler misafirlerin ilgi odağı oldular. Anasınıfı öğrencilerinin ve öğretmeninin hazırlamış olduğu resimli hikâye kitabı, ilkokul öğrencilerinin hazırlamış olduğu şiir kitabı ve hikâye kitabının tanıtımı yapılarak gelen misafirlere hediye edildi. Tanıtımın ardından öğrenci velilerinin hazırlamış oldukları yöresel ikramların sunumuyla program sona erdi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE