• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Mücadelemizin karşılığını alamadık

-Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Yediğimiz gole kadar denk bir mücadele vardı, duran toptan yediğimiz golün ardından golü bulduk ve yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik” dedi.

Mücadelemizin karşılığını alamadık

-Çaykur Rizespor Teknik direktörü İsmail Kartal hatalı goller yediklerini belirterek “ Gökhan milli kalecimiz ve takımın büyüğü, bu futbolcumuz hakkında konuşmak doğru değil, birinci golde tuttuğu köşeden duran toptan gol yedi, ikinci gol ise 31 metreden atılan şutu kalemize gol olarak gördük, futbolda bu tür goller olabiliyor. Kendisine sonsuz güvenimiz var” dedi.

       Oyuna istediğimiz gibi başlayamadık

Çaykur Rizespor Teknik direktörü İsmail Kartal oyuna istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek “ Duran toptan yediğimiz golden sonra kendimize geldik ve golü bulduk. Orta sahamızı güçlü tuttuk. Fenerbahçe”ye pozisyon vermedik. 3 üncü bölgede istediğimiz gibi çoğalamadık. O bölgede çoğalabilseydik golü bulabilirdik. Yakaladığımız pozisyonlardan birini değerlendirmiş olsaydık sahadan 1 veya 3 puan ile ayrılmamız mümkündü” dedi.

        Herkes elinden geleni yaptı

Teknik Direktör İsmail Kartal tüm oyuncuların maç boyunca iyi mücadele ettiğini belirterek “ Karşımızda Fenerbahçe vardı, maç boyunca üstünlüğü elinde tutan takım bizdik, rakibimize ikinci yarıda fazla pozisyon vermedik, yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Tüm oyuncularım maç boyunca ellerinden gelen gayreti gösterdi. Bu maçı kazanmak isterdik, ligin ilk yarısının son maçını kazanmak istiyorduk” dedi.

        13 Maç iyiydik

Ligin ilk yarısında 13 maçta iyi mücadele ettiklerini ancak skorun iyi olmadığını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Birçok maçımızı sizlerinde bildiği gibi iyi oynadık, bazen şans bizden yana olmuyor, bazen ise hakem hatalarına kurban gittik, 2 veya 3 maçımızda kötüydük, bunu kabul ediyorum.  Artık ligin ilk yarısını tamamladık ve ikinci yarıya erken start vererek çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

         Taraftarımız iyiydi

Tribünlerin takımın yanında yer aldığını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Bu maçta tüm taraftarlarımız bizim yanımızdaydı. Bu maçı kazanarak onlara armağan etmek isterdik, oynanan oyunu taraftarlarımız gördü. Takım iyi mücadele etti, Rakibe fazla pozisyon vermememize rağmen mağlup olduk. Keşke yeni yıl armağanı olarak taraftarlarımıza 3 puan hediye edebilseydik” dedi.

         Transferlere başlayacağız

Takıma 3-4 oyuncu katacaklarını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Sportif direktörümüz ile birlikte çalışmalarımıza hemen başlayacağız. Bazı oyuncularımız ile yollarımızı ayıracağız, elbette bunların listesini yaptık ve bu oyuncularımız ile görüşerek takımdan ayrılmalarını sağlayacağız. Alacağımız bazı oyuncular var ve bu oyuncular sportif direktörümüzün girişimleri ile takıma katılacaklar, transferleri birlikte yapacağız” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE