• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Moral yakalamak için 3 puana ihtiyacımız var

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal rakibe göre oyuncu profili ile sahaya çıktıklarını belirterek “ Alanyaspor en çok yan toplardan gol atıyordu, ona göre uzun adamlardan oluşan savunma yaptık, maalesef 3 golü yan toplardan yedik” dedi.

Moral yakalamak için 3 puana ihtiyacımız var

-Süper ligde 8 inci hafta geride kalırken Yeşil Mavililer ligde 2 incilikten düşme hattı olan 16 inci sıraya kadar indi. Lige iyi başlayan devamını getiremeyen Çaykur Rizespor ilk haftalarda zor gol yiyen takımlardan biri olurken, son haftalarda Amatör maçlarda görülmeyecek şekilde goller yemeğe başladı. 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile son sıralara inen Çaykur Rizespor da kadro istikrarının olmaması sonuçları beraberinde getirdi.

            Vasatın altında oynadık

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal Alanya maçını iyi analiz ettiklerini ve hafta içinde ona göre tedbir aldıklarını belirterek “ Rakibimiz ligde en çok yan toplardan gol atan bir ekip, bizde bunun bilinci ile savunmayı uzun oyunculardan belirledik. Maalesef bu maçta erken yan toptan golü yedik, art arda gelen goller oldu. 3 golü yan toplardan yememiz hata yaptığımızı gösterdi” dedi.

          Kötüydük

Alanya maçında birkaç kişinin direndiğini belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Ben de böyle bir skor beklemiyordum.  Trabzon maçında oynadığımız futbol ile bunun arasında çok fark var, oynadığımız futboldan ve sonuçtan memnun değilim. Takımı hafta boyu yapılan çalışmalar sonucunda belirliyoruz, baktığımızda takımda birkaç oyuncu dışında iyi mücadele eden yoktu. Bunun gereğini hafta içi yapacağımız çalışmalar sonucunda yapacağız” dedi.

      Takıma yakışır oyuncularla devam edeceğiz

-Hafta içinde yapılacak olan çalışmalar sonucunda takım içinde değerlendirme yapacağını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal” Bu maçı unutup Cuma günü kendi sahamızda oynayacağımız Ankaragücü maçına odaklanmamız gerek. Bu takımın morale ve 3 puana ihtiyacı var. Ankaragücü maçını kazanarak yeniden özgüven kazanmak istiyoruz” dedi.

     Bazı oyunculara şans verdik

Takımda bazı oyunculara şans verdiklerini belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Orhan bunlardan biri, takım kaptanı ve çok iyi çalışan bir oyuncumuz, bu maçta ona şans verdik, Umar ise uzun süredir sakattı ve oyuna aldık ve hiçbir şekilde oyuna cevap veremedi. Ne oynadığımız futboldan ne takımdan memnun değilim. Ankaragücü maçı bizim için çok önemli” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE