• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

MHP de hareket bitmiyor

-MHP İl yönetimi Başkan Serkan Birben Başkanlığında Rize’de çeşitli yatırımları yerinde inceleyerek muhalefet görevini eksiksiz yapıyor.

MHP de hareket bitmiyor

RİZE: MHP İl Yönetim Kurulu Genişletilmiş il istişare toplantısının ardından çeşitli yerlerde incelemelerde bulundu.

      Genişletilmiş istişare toplantısının ardından MHP il Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Birben başkanlığında, Başkan yardımcısı Şener Bülbül, il sekreteri Mustafa Ertürk, yönetim kurulu üyesi Yahya Balcı, İl disiplin kurulu başkanı Recep Kuk, İkizdere ilçesine gitti, burada ilçe başkanı Abdul Rezzak Uzun ile birlikte İkizdere bölgesinde incelemelerde bulundu.

    Ridos otel de otel sahibi Kasım Ekşi ile bir araya gelen MHP il Yönetim Kurulu otel sahibi Kasım Ekşi den turizm faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

       Öğlen saatlerinde İkizdere ilçesine gelen heyet, ilçe merkezinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti.

      İkizdere bölgesinde yol ve tünel inşatları yapımı gerçekleştiren Tarnac-Sancar ortaklığının yetkilileri ile saat 13:00  bir araya gelen  heyet çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılan ve yapılacak çalışmaların güzergahları ve istihdama olan katkıları hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından Birben;i ş güvenliği  ve Çevreye duyarlı olunması noktasında çok dikkatli olunmasını istedi.

    Bölgenin 1030 ortaklı Özel sektöre ait Güneyce çay fabrikasında ki toplantıya katılan il yönetim kurulu, işletme yetkililerinden  fabrikanın sorunları, çalışmaları ve gelecek yıllarla ilgili planları hakkında bilgiler aldı.Zor günler geçiren Fabrikanın sorunlarını MHP Li Vekillere taşıyarak takipçisi olacağını ifade etti.Yöneticilerden bir rapor hazırlamasını isteyen MHP İl başkanı Serkan Birben ;Vatandaşlarımızın çözüm bekleyen bütün sorunlarını meclise taşıma konusunda kararlıyız dedi

      Yol üzerinde ki bir okulu da ziyaret eden Serkan Birben ve yönetim kurulu; Çalışmalar hakkında bilgi alıp Ücretli öğretmenlerin sorunlarını dinledi. Çözüme kavuşturulması gereken bu önemli mesele de inşallah bizim dönemimizde hallolacaktır dedi.

      Yapılan çalışmayı değerlendiren Birben; İlimizde ki mevcut sorunları yerinde inceleyeceklerini ve konunun muhatapları ile gerçek ve kalıcı çözümler üreteceğiz. Sorunlarımız vardır ve bu sorunlar çözülemez değildir. Önemli olan  gerçekleri kabullenmek ve çözüm için doğru yolu tespit etmektir.Yatırımlar yapılırken doğru yerlerde, doğru yatırımlar, doğru kişiler tarafından yapılmalı ki başarılı sonuçlar alınsın.Aksi halde yol yapalım derken heyelanların önünü açar,Hes yapalım derken derelerdeki tatlı sudan olabiliriz dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE