• 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Lige çıkarız, kalmayı sağlamak gerek

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı Süper lige çıkacaklarını belirterek “ Bu yönde kuşkum yok, çıkmasına çıkarız, ligde kalıcı olmak istiyoruz ve alt yapıyı güçlendirerek yeni isimler üretmek zorundayız” dedi.

Lige çıkarız, kalmayı sağlamak gerek

-Eski yönetici ve sporcular ile sabah kahvaltısında Yalı restoranda bir araya gelen Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı  burada yaptığı konuşmada “ Anı gelişme ile başkanlığa geldim. Burada Rizespor”u konuşmak için toplandık. Önceki gün doğu tarafında ki ilçelerimizi ziyaret ederek Belediye başkanları ile bir araya geldim. Rizespor”u tabana yaymak istiyoruz. Burada şunun sözünü veriyorum. Elimden gelen gayreti göstereceğim. Şu an 75 yılı sonrasında yöneticilik yaptığım dönemlerden imza attırdığım sporcular aramızda var. Sizlerle birlikte Rizespor”un dinamiklerini ortaya çıkarmak istiyorum” dedi.

      Yaşım eski kafam yeni

Başkan Hasan Kemal Yardımcı “ Rizespor yeniden süper lige çıkar, şu an süper lig kadromuz var. Ben 1975 yılında bu işe başladım. Yaşım eski olabilir, ancak kafam yeni. Bu iş sizler siz olmaz. Harcanan para süper lig parası, eski yönetim her şeyi kazandırdı, tek kazandırmadığı sportif başarı. Biz lige çıkarız ancak kalmayı sağlamak gerek. Benim dönemimde alt yapıya önem vereceğim. Burada Altınordu modelini uygulayacağım, bunu sizde göreceksiniz ve söz lafta kalmayacak. Cumhurbaşkanımızın samimi desteği var ve başkanlığa gelmemin ikinci günü bizi onurlandırarak tesislerimize geldi. Bu bana ayrı bir motivasyon verdi” dedi.

             Mahcup olma durumumuz yok

Bir yandan üretip bir yandan kazanmak istediklerini belirten Yardımcı “ Biz bunu bu topraklarda yaratırız. Konuştuklarımızın yüzde 51 ini yapsak kendimizi başarılı sayacağız. Benim mahcup olma durumum yok, benim bir ismim var ve buna leke sürdürmem, şu an noter kanalı ile başkanım 17 Eylül de kongre var ve o tarihte Şirket yönetim kurulu seçilecek” dedi.

      Patron Rize”de olacak

Yönetimin ağırlıklı olarak Rize”de olacağını belirten Yardımcı “ Şu an yönetimi belirlemedim, tek belirlediğim Hasan Kartal benim yanımda yer alacak.  Rizespor Rize”den yönetilecek ve ağırlıklı olarak Rize”de olacağım. Yönetim olarak kiminin parası kiminin duası ile yolumuza devam edeceğiz. Şu anki futbolcu kadromuzu yabana atamam, her ay mutlaka 15 gün Rize”de kalacağım” dedi.

       10 Numara şart oldu

Eski başkanın transfere gerek yok demesi ile Karaman ile görüştüğünü belirten Yardımcı “ Hocamız ille de 10 numara istiyor. Türkiye”de olsa alıp getireceğim. Bu tip bir oyuncu yerli yok, yabancı kadrosunda da birini boşaltmak gerek. Tüm sorumluluk hocada istediği oyuncuya alacağız, ancak menajerlere verecek fazla paramız yok. Biz işimizi kendimiz yapacağız. Rize”de sosyal dinamikleri ortaya mutlaka koyacağız. Şu an maç havasında değiliz” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE