• 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Kovma yerine ödüllendiriliyor

-RTEÜ Rektörü Hüseyin Karaman ile ilgili şikâyetler gün geçtikçe artıyor.

Kovma yerine ödüllendiriliyor

-RTEÜ Rektörü Hüseyin Karaman ile ilgili çeşitli kurum ve kuruluşlardan şikâyetler artmasına rağmen Rektörün halen koltuğunu koruması ve yeni görevler verilmesine anlam verilmiyor. Hakkında çeşitli suçlamalar yapılan ve Cumhurbaşkanının ismini taşıyan üniversitede ve araştırma hastanesinde kendi bildiğini okuyan Hüseyin Karaman her geçen gün Rize’ye zarar veriyor.

-Göreve başladığı günden beri hakkında çeşitli suçlamalar yapılan ve araştırma hastanesinde görev yapan kaliteli doktorları göndermekle ün yapan Rektör Hüseyin Karaman’ın kendi yandaşlarını koruduğu ve onları üst seviyelere taşıdığı tartışılıyor.

ÖZEL

RİZE: Rize RTEÜ’nde tartışılır duruma gelen ve kendi yandaşlarını üst seviyelere getiren Rektör Hüseyin Karaman hakkında yapılan bunca şikayetlere rağmen görevden alınması beklenirken yeni görevler verilmesi tartışma konusu oldu.

    RTEÜ Rektörlüğüne atanmasının ardandan kendi bildiklerini okuyan ve RTEÜ Araştırma Hastanesi’nde görev yapan başarılı doktor ve personeli görevden alarak önlerini kapatan veya gitmelerine neden olan Rektör Hüseyin Karaman ile ilgili gün geçtikçe şikayetler artmakta. Kendi yandaşlarını ve dostlarına makam ve mevki veren Rektör Hüseyin Karaman hakkında ki şikâyetleri siyasi kanatla bertaraf ederek görevde kalmaya devam ettiği gibi, yeni görevlerde almaya devam ediyor.

Rektörü kim tutuyor?

Diş fakültesinden SGK’nın dolandırılmasından twitter hesabındaki FETO’culara kadar hakkında çeşitli şikâyetler bulunan ve ayna zamanda başarılı doktorları araştırma hastanesinden kovmaya kadar Rizeliye zarar veren Rektör Hüseyin Karaman ile ilgili birçok kurumdan şikâyetler gelmekte. Gelen şikâyetler arasında “ Araştırma hastanesinde başarılı doktorları kovdu. Rize’de zor koşullara rağmen çalışmak isteyen ve çalışan doktorlara baskılar yaparak buradan gitmelerini sağladı. Hastane artık çeşitli dedikodular merkezi oldu. Kendi bünyesinde bulunan üniversitede başarılı hocaları üste taşıma yerine kendi yandaşlarını üstlere taşıdı. Araştırma hastanesinde artık doktorlar çalışmak istemiyor. Bir sürü suistimaller var. Bebek ölümlerinden, kanser hastanesinde yanlış ilaç verilerek öldürülen hastalara kadar birçok vakanın üstünü örttü” denilmekte.

  Siyası bazı kanaat liderleri tarafından göreve tutulduğu iddia edilen Karaman’ın görevden alınmasını beklediklerini belirten bazı STK başkanları ve bürokratlar “ Rektör Rize’ye zarar veriyor, bir an önce rektör gitmeli ve Rize huzura kavuşmalı” denilmekte.

 

  

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE