• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Kazmaz, Yayına birlikte çıklaım

CHP Rize Milletvekili Adayı Avukat Remzi Kazmaz’dan Yazıcı ve Bak’a çağrı

Kazmaz, Yayına birlikte çıklaım

CHP Rize Milletvekili Avukat Remzi Kazmaz yaptığı açıklamada “ Sayın Yazıcı ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile canlı yayında Rize’nin sorunlarını tartışmak istedim. Rize sorunsuz bir il ise, sorunların hepsinin çözümü yapıldıysa neden benimle birlikte canlı yayına çıkmak istemediler. Seçimin son gününe kadar bu teklifim geçerlidir. Amacımız Rize’nin sorunlarını tartışmak ve bu sorunların çözümüne katkı sağlamak ise bu teklifimi kabul ederler” dedi.

-Her iki bakanında cevaplaması gereken sorular olduğunu belirten Kazmaz  “Hepimiz Rize adayıyız ve kamuoyu karşısında Rizelilere vermemiz gereken cevaplar var. Rize’nin meselelerini ne kadar biliyoruz. Cumhurbaşkanının memleketinde neler eksik, bunları Rizeli vekil adayları olarak karşılıklı konuşmamız gerek, bunun neresinde yanlışlık var” dedi.

    Özlem ÇETİN

RİZE: CHP Rize Milletvekili Adayı Remzi Kazmaz Tek Bayrak Gazetesi aracılığı ile AK Parti Rize Milletvekili 1 ve 2. sıra adayları ile canlı yayında Rize’nin sorunlarını tartışmak istediğini söyledi.

  CHP Rize Milletvekili Adayı Avukat Remzi Kazmaz seçimlerin artık geldiğini ve Rize’nin sorunlarının tartışılması için defalarca AK Parti 1. sıra adayı Hayati Yazıcı ile 2. sıra adayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı canlı yayına davet ettiğini belirterek  “Teklifimizi defalarca ilettik, hepimiz Rize için çalışmak istiyoruz. Rize’nin sorunlarını konuşmak ve bunların çözümü konusunda birlikte hareket etmek istiyoruz, bunun neresinde yanlışlık var. Bu konuları birlikte tartışalım” dedi.

 Teklifim yine açık

Avukat Remzi Kazmaz seçimin son günü dahi olsa canlı yayında sorunları tartışmak için teklifinin açık olduğunu belirterek “ Neden bizden ve sorunları tartışmaktan kaçıyorlar. Amaç Rize ise, hizmet Rize’ye gelecekse sorunları konuşmaktan niçin kaçıyorlar. Sayın Hayati Yazıcı’ya birkaç sorum var. ÇAYKUR’u sattın mı? ÇAYKUR’un ne kadar borcu var? Siz hukukçusunuz ve çay kanunu bugüne kadar neden çıkmadı? Bu soruların cevabını bekliyorum ”dedi.

 Kazmaz Gençlik ve Spor bakanı Osman Aşkın Bak’a ise “ Yıkılan Ekrem Orhon Stadı’nın yerine neden Rize merkezde futbol sahası yapılmadı? Yapılmayacaksa neden Ekrem Orhon Stadı yıkıldı? Bu gençler il dışına maç yapmaya ve idmanlara gidiyorlar. Türkiye’de şehir merkezinde amatör takımların maç yapamadığı, idman yapamadığı tek şehir Rize. Rizeli bakan olmanıza rağmen neden buna çözüm bulmadınız? Rize’ye ve Rizeliye bir ilki yaşattınız, bu stadı ne zaman yapacaksınız?” sorularını yöneltti.

    Kazmaz kendisi ile canlı yayına çıkmayan Yazıcı ve Osman Aşkın Bak’ı son güne kadar tartışmaya bekleyeceğini belirterek “ Amaç Rize ise siyaset araçtır. Bizim amacımız Rize’nin sorunlarına çözüm bulmak. Kimseyi karalamak değil, kimsenin üzerinden de siyaset yapmak değil. Sadece istediğimiz kendi şehrimizin gelişimini görmek, tek geçim kaynağı çay olan Rizelinin sorunlarını birlikte tartışmak. Bu sayede Rizelinin gönlü de huzurlu olacaktır” dedi.

 

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE