• 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    24 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Kavuşturan”a giysiler kavuştu

Bahçeşehir okul ve liselerinden toplanan kışlık kıyafetler Erzurum”a ulaştırıldı.

Kavuşturan”a giysiler kavuştu

Master 6 Programı Topluma Hizmet Modülü kapsamında başlatmış olduğumuz Kardeş Okul Projesi için Erzurum Kavuşturan İlk-Orta Okul öğrencilerinin kışlık kıyafet ihtiyaçları için bir araya geldi.

    Esin BAYRAK

RİZE: Master 6 programı kapsamında gerçekleştirilen yardım kampanyasında toplanan kıyafetler Erzurum Kavuşturan okuluna teslim edildi.

      Bahçeşihir okulları ve liseleri ve öğrenci velileri tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan kıyafet ve ayakkabılar Erzurum ili Kavuşturan ilk ve Orta okulu öğrencilerine teslim edildi.,

    Bahçeşehir koleji tarafından Aralık ayında başlatmış olan yardım kampanyası Ocak ayının ilk haftasına kadar devam etti., Rize Bahçeşehir Koleji Lise İdare ve öğretmenleri tarafından Kavuşturan Okuluna teslim edilmek üzere yola çıkan, Erzurum Kavuşturan Okulu tarafından sevgi ve mutlulukla karşılanan öğretmenler Kavuşturan öğrencilerinin mutluluğuyla ısındı.

Master 6 Nedir?

Master 6 bireyin, değişen toplumsal koşullar ve teknolojik çağı yakalama ihtiyacı doğrultusunda dünya vatandaşlığına geçişini hedefleyen bir programdır. Program yaşamın tüm alanlarına dair bireyin donanımlı bir şekilde gelişimini sağlayacak 6 farklı modülden oluşur.

Beceri Geliştirme Modülü, Fiziksel Gelişim Modülü, Kişisel Gelişim Modülü, Topluma Hizmet Modülü, Uygulamalı Mesleki Gözlem Modülü, Zorunlu Sertifika Modülü olarak adlandırılıyor.

Bahçeşehir Okulları Liselerinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılında 9. Sınıflarda pilot olarak uygulamaya geçen  Master 6 programı, “Stem+A Uygulamaları” ve “21. Yüzyıl Becerilerini” temel alarak hazırlanmıştır. Bu program öğrencilerimizin yaşamsal kazanımlarını artırmanın yanı sıra yurtiçi ve yurtdışı üniversite kabullerinde etkili olacak şekilde tasarlandı.. Programın Vizyonu; Öğrencilerimizi 21. yüzyıl yaşam ve kariyer becerileri ile donatarak geleceğin liderleri, bilim insanları ve global ekonomi içinde rekabet edebilen, üretken, başarılı ve kendini gerçekleştirmiş bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır. Programın Hedefleri; Öğrencilere müfredat programının akademik kazanımlarının yanı sıra kendine değer verme, yeteneklerini keşfetmelerini sağlama fiziksel, zihinsel, sosyal kapasitelerini ve buna bağlı olarak özgüven düzeylerini artırma, Toplumun geleceğinde nasıl bir rol alacağını, hangi mesleği, hangi yeterliliklerle yapabileceği konusunda farkındalık sağlama,

-Toplumsal duyarlılık ve farkında lığı sağlama, birey olma ve aidiyet duygularını besleme,

-Modern ve teknolojik yaşamın beraberinde getirdiği dünya vatandaşlığı kavramını benimsetme,

-Evrensel hoşgörü ve barış duygusunu benimsemiş, farklı kültürlere duyarlı bireyler yetiştirmektir. denildi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE