• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Kavakçı Bayram ziyaretlerini değerlendirdi

-Bayram süresince çeşitli illerde Şehit Ailelerini ve kampları ziyaret eden Kavakçı “ Bayramı ailemle değil, şehit aile yakınlarını ziyaretlerle geçirdim, Terörle mücadelede diğer ülkelerinde iş birliği yapması gerek” dedi.

Kavakçı Bayram ziyaretlerini değerlendirdi

RİZE: Arife gününden başlayan gezilerinde çeşitli illerde şehit aileleri ile Türk askerlerinin bulunduğu kampları gezen Rize gelini Ravza Kavakçı son olarak Rize”de kaynanasını ziyaret etti.

    AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Ravza Kavakçı ile birlikte Arife günü başlayan Güneydoğu ve kamp ziyaretlerinde Konya Milletvekili İnsan Hakları başkan yardımcıları Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 24 üncü dönem Ağrı milletvekili Ekrem Çelebi ve Harun Armağan çeşitli illerde ziyaretlerde bulundular.

     AK Parti Rize İl Başkanlığında Basının karşısına geçen Ravza Kavakçı arife günü başlayan gezileri hakkında bilgi vererek “ Bayram süresince ülke için hayatlarını veren ve hayatlarını vermek için nöbet tutan askerlerimizi ve ailelerini ziyaret ettik. Arife günü Gaziantep teydik ve oradan Zağora kampına gittik, orada bayramlaştık. Soylu üssünü ziyaret edip, Osmaniye Bayır Bucak Türkmenleri kampına ziyarette bulunduk. Ardından Şanlıurfa Suruç kampına geçtik. Teşkilat şehitlerimizin ailelerini ziyaret ettik. Diyarbakır katliamında şehit olanlar için Tanışık köyüne gittik.  Durumlu katliamı şehitlerinin ailelerini ziyaret ettik. O katliamı yapanlardan biri yakalandı. Bayramın 3 günü İzmir e geçtik ve PKK saldırısında yaralanan Yunus kardeşimizi ziyaret edip, Roman kardeşlerimiz ile bayramlaştık. Narlidere ilçesine geçerek Mardinli kardeşlerimiz ile bayramlaştık. Edremit te Aybuke öğretmenimizin ailesini ziyaret ettik. İstanbul da kıyafetinden dolayı tepki öğren kızımızı ve Karın hanımı ziyaret ettik. Gümüşhane ye geçerek Şehit öğretmenimiz Necmettin Yılmaz in ailesine ziyarette bulunduk ve oradan Maçka ya geçip Eren Bülbül kardeşimizin ailesine ziyarette bulunduk” dedi.

     Kayın valideme uğradım

Kavakçı Rize”ye gelerek İkizdere de oturan Kayın validesini ziyaret ettiğini ve Meclis Başkanı İsmail Kahraman”ı ziyaret ettiğini belirterek “ Bayram süresince ülkemizin 4 bir yanında bulunan şehit ailelerine ziyaretlerde bulunduk, süreci tamamladık. Fırat kalkanı harekatını nasıl ettiysek terörle mücadele de kararlılığımız devam edecek. Dünya mazlum haklarını savunan liderimiz var, Terörle mücadele de diğer devletler de mücadele etmeli.Arakan da Müslümanlara yönelik büyük katliamlar var. Orada ki kardeşlerimize destek vermeye çalışıyoruz, Bayram süresince ülkemizi de ülke dışında da birçok yeri gezerek insanlarımızla buluştuk, ne yaparlarsa yapsınlar bizi kimsenin bölmeye gücü yetmeyecek” dedi.

     İl Başkanı Muhammet Avcı ise Genel Başkan yardımcısı ve Rize gelinini Rize”de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek “ Bayram süresince ülkenin 4 bir yanını gezerek, insanların acılarını hafiflettiler, kendileri çocuk ve aileleri ile bayramlaşma yerine bayramı ülke için canını veren ve yaralanan insanlara adadılar vekillerimizi kutluyorum” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE