• 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    27 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Kartallar alçak uçmaya başladı

Süper ligde gol yeme yarışına giren Çaykur Rizespor yarışta önde gitmeye devam ediyor. Yanlış kadro ile sahaya çıkan İsmail Kartal Alanya karşısında dersini altı.

Kartallar alçak uçmaya başladı

ALANYASPOR: 5  ÇAYKUR RİZESPOR:2

STAD: Bahçeşehir Oklar bölgesi

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongün

ALANYASPOR: Maratone, Ceyhun, Efecan( Dk 83 Musa), Cisse( Dk 88 Bambu), Fernandes, Bakasetes( Dk 76 Jalma), Nsakala, Weliton, Onur, Enanuel Siopis,, Tzavelles

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Abarhoun, Talibi, Orhan, Dimitrios( Dk 46 Umar), Melnjak, Abdullah,  Sase( Dk 57 Bariş), Boldrin, Diamonde, Samudio( Dk 78 Oğuzkaan)

SARI KARTLAR: Samudio( Rizespor)

GOLLER: Dk. 14 Ceyhun, Dk 29, 75 Cisse, Dk 51 Bakasetes, Dk 70 Fernandes( Alanyaspor) Dk 64 –Penaltı, Dk 73 Boldrin( Çaykur Rizespor)

     3 haftadır taraftarına 3 puan gösteremeyen Çaykur Rizespor lig lideri Alanyaspor deplasmanına puan veya puanlar için gitti, Takımda değişikliğe giden Teknik Direktör İsmail Kartal bu sezon ilk 11 de Orhan” a yer verdi. Savunmada Talibi ile Abarhuoun u bırakan Kartal sol bekte Dimitrios a yer verirken sol açıkta Melnjak i denedi.

      Karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı.

13 dk da Ev sahibi atağında Nskala nin sert şutu savunmaya çarptı, kaleye giden topu Gökhan çıkardı.

14 Dk da Soldan Onur kullandığı köşe atışında Ceyhun savunmanın arasından yükselerek topa kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu 1-0

21 Dk da Cisse sağdan ceza alanına yaptığı ortaya Fernandes sert vurdu top üstten auta çıktı.

29 Dk da ev sahibi ekip yine soldan geldi, savunmadan seken topa Cisse dokunda 2-0

36 Dk da Onur yerden gönderdiği topa Cisse vurdu, Gökhan dan dönen topa yine Cisse vurdu, yine Gökhan dan döndü ve Cisse nin önüne düştü bu kez şutu üstten auta çıktı.

51 Dk da Onur un kullandığı köşe atışında top penaltı noktasının üzerine düştü, Bakasetes sert vurdu 3-0

64 Dk da Orhan rakip alan çapraz pozisyonda ceza alanına ortaladığı topu Boldin aldı,  Weliton un Boldrin i düşürmesi ile Hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Topun gerisine Boldrin geçti, Kaleciyi ters köşeye yatırarak Rizespor un golünü kaydetti.

70 Dk da Onur sağdan ceza alanına kullandığı köşe atışında Fernandes kafayı vurdu 4-1

73 Dk da Rakip alan sağ taraftan Rizespor Boldrin ile serbest atış kullandı, Direk kaleye vuran Boldrin topu çataldan ağlara gönderdi 4-2

75 Dk da Alanyaspor atağında Fernandes in ara pası ile ceza alanına giren Cisse takiminin 5 inci kendisinin ikinci golünü kaydetti.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE