• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Karaman ısrarcı

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman orta saha ve stoper mutlaka almalıyız, takımın gidişatı iki eksiğimiz olduğunu gösteriyor. Bu ligde misafirliğimizi sürdürmemiz için iki oyuncu alımı şart” dedi

Karaman ısrarcı

-Günde çift idman ile hazırlıklarını sürdüren Yeşil Mavililer de Pazar günü izin verildi. Teknik Direktör Hikmet Karaman yoğun ve yorucu bir tempo ile çalıştık, futbolcularımın performanslarından memnunum, lige hazır girmek istiyoruz. Şu an iki eksiğimiz var ve bu iki eksiğimizi tamamlamak için çalışmalarımız sürüyor. Üzerine durduğumuz iki oyuncu var ve bunlar ile temaslarımız devam ediyor. Brezilya da izlediğim genç yetenek var, ayrıca görüşmelerimiz olduğu bir iki oyuncu var, bunları renklerimize bağlamak istiyoruz” dedi.

       5+3 mutlaka olmalı

-Ligde yabancı sorununun çözülmesi gerektiğini belirten Karaman “ Süper ligde ayrı 1 ligde ayrı bir uygulama var, yeni düşen takımların elinde olan yabancı oyuncular var ve bu oyuncular ile yapılan anlaşmalar gereği futbolcuların paralarını ödememiz gerek, şu an kadromuzdan boşalttığımız oyuncular olmasına rağmen gitmek istemeyen oyuncularımız var, kulüpler zaten zor durumda ve maddi olarak kulüplere yabancı oyuncular büyük bir yük getirmekte. Bu oyunculardan yararlanmamız gerek, Federasyonun yabancılar konusunda kulüplere kolaylık getirmesini 5 yabancı sayısını 5+3 olarak değişmesini bekliyoruz” dedi.

       İyi yoldayız

Takımın hırslı ve azimli olduğunu belirten Karaman “ Takıma takviye ettiğimiz ve kadroda tuttuğumuz oyunculardan memnunum, alt yapıdan ve bazı kulüplerde olup takıma katılan oyuncularımız var, bunların değerlendirmesini yapacağız, kadromuzu belli bir seviyeye getireceğiz. Bazı takımlardan gelen teklifler var ve bunları değerlendirip, kadroda kısıtlamaya gideceğiz. Takım olarak iyi yoldayız ve istediğimiz hedefe ulaşacağız” dedi.

        Kweuke form tuttu

Geçtiğimiz dönem bazı şansızlıklar yaşayarak ligde 13 gol atmasına rağmen takımın ligde kalmasını sağlayamayan ve 5 Milyon Euro tekliflere rağmen gönderilmeyen Gölcü futbolcu Kweuke savunmaların korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesislerinde yapılan çift kale maçta gösterdiği performans ile PTT 1 liginde korkulu rüya olmaya devam edecek olan Leo Kweuke yeni transfer Samuido ile iyi bir uyum sağladı.

       Recep Niyaz 10 Numara

Orta saha arayışını sürdüren Çaykur Rizespor da yeni sezon 10 numara görevi Recep Niyaz”a verildi. Yapılan hazırlık maçında forvet arkasında görevlendirilen genç oyuncu yaptığı asist ve attığı şutlar ile teknik direktör Hikmet Karaman”ın gözüne girdi.

 

 

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE