• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Karaman Atmaca oldu

İsmail Kartal`ın ayrılmasından sonra 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Ünal Karaman resmen Atmaca oldu.

Karaman Atmaca oldu

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal taraftarlarımız ile birlik ve beraberliği yakaladık bu birliktelik olmaz ise zaten ben olmazdım diyerek” İsmail Hocamız a teşekkür ediyoruz,  kişisel olarak çok iyi bir insan kendisi ile iyi bir şekilde ayrıldık, Şu an takımın başında tecrübeli bir hocamız var ve yine birlikte başaracağız” dedi.

-Teknik Direktör Ünal Karaman ise “ Güç birliği ile aşamayacağımız engeller yok,  önümüzde zorlu maçlarımız var, hiçbir şeyden korkmadan yolumuza devam edeceğiz, Sıkıntılı olduğumuz şehirler varsa sorunları aşacağız” dedi.

 -Süper ligin 24 üncü haftasında Trabzonspor a 5-2 yenildikten sonra teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor ardından eski Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman ile anlaştı. Gece Rize ye gelen Ünal Karaman i taraftarlar tesisler önünde karşıladı.  Çaykur Didi stadyumunda taraftarları ve gazetecilerin karşıladığı Ünal Karaman basın toplantısında birlik mesajları verdi.

      Kartal” Siz varsanız ben varım”

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal ülkenin zor koşullardan geçtiğini belirterek “ Bu dönemlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var, Ülkemiz zor günleri yaşıyor ve birlik içinde olmamız gerekiyor.  Sizler böyle birlik ve beraberlik içinde olduğunuz sürece bizlere bir şey olmaz. Birlikteliğimiz olmaz ise zaten ben başkan olmam” dedi.

        İsmail hoca kaliteli insandı

Başkan Hasan Kartal takımdan karşılıklı anlaşma ile ayrılan Teknik Direktör İsmail Kartal in kaliteli ve Dört , dörtlük bir insan olduğunu belirterek “ İsmail hocamız takıma çok şey kattı., bazen şanssızlığı, bazen hakem hataları ile istediğimiz yere varamadık, Trabzon maçı sonrasında kendisi ile karşılıklı görüşerek dost kalacak şekilde ayrıldık, onun her zaman bizde yeri olacaktır” dedi.

      Birlik olmaz ise mutlu olamayız

Başkan Hasan Kartal Didi stadyumu Basın toplantısı odasında ki açıklamasında “ Birlik olmadığı yerde mutluluk bulmak mümkün değil. Hocamızın ayrılmasının ardından Ünal hocamız ile yaptığımız görüşmede bizi tercih etti. Hocamızın kendisini kanıtlamasına gerek yok, gerek futbolculuk hayatında, gerekse teknik direktörlük hayatında kişiliğini biliyoruz. Hocamız yanlışta yapsa bizim hocamızdır. Belki bu sezon istediğimiz yerde olmayacağız, ancak gelecek sezon arzu ettiğimiz ve istediğimiz yerde olacağız” dedi.

     Karaman “ İşin zorluğunu biliyorum”

-Çaykur Rizespor teknik Direktörü Ünal Karaman ise “ Bize önem verildiğinden dolayı Rizespor Kulüp başkanına teşekkür ediyorum. Hayatımın evresinde hiçbir kötü ortamdan korkmadım. Rizespor da potansiyel güçlü, bugün şartlar belki iyi değil. İsmail Hocanın bıraktığı yerden devam edeceğiz. Teklifi kabul ederken İsmail Hoca ile görüştüm. Kendisi rakip takımlarda da olsak karşılıklı futbol oynadığımız yıllarca tanıdığım arkadaşım” dedi.

      Ciddi rakiplerimiz var

-Teknik Direktör Ünal Karaman “ Önümüzde zorlu maçlarımız var, hiçbir şeyi yok saymadan yolumuza devam edeceğiz. Sizler ile birlikte güç birliği yaparak ligi iyi yerde bitireceğiz. Önümüzdeki yıl daha iyi yerlerde olacağız. Sizlerle bütünlüğü sağladığımız taktirde daha iyi yerlerde olacağımızdan emin olabilirsiniz. Bir bir üzerine basarak değil, Birbirimize destek vererek yürüyelim” dedi.

      Aşamayacağımız engel olamaz

Teknik Direktör Ünal Karaman “ Taraftarımız ve Rizespor camiası olarak birlikte olduğumuz taktirde aşamayacağımız hiçbir engel olamaz. Rize insanını sevmememe neden yok. Her zaman olumlu düşünmüşümdür.  Sıkıntılı olduğumuz şehirler varsa bu sorunları da aşacağız. Bugün biz varız, yarın başkaları olacaktır, önemli olan iyi izler bırakmaktır” dedi.

         Önce saygı

Teknik Direktör Ünal Karaman insanların aciz yaratıklar olduğunu belirterek “ Hepimizin tek tek görevleri vardır. Ahlak içinde görevlerimizi yerine getirmemiz gerek. Önemli olan arkada hoş bir seda bırakmaktır.  Potansiyel varsa ve üstü kül ile örtülü ise bunu küller arasından çıkarmak bizim görevimizdir. Kaliteli oyunculardan oluşan bir takımdayız ve bu kaliteyi bu oyuncularda bulmak benim görevimdir” dedi.

     Rize’yi seçmemem için ne sebep olabilir

-Soruları cevaplayan Teknik Direktör Ünal Karaman “ Rize”yi seçmemem için hiçbir neden olamaz, zaten zaman zaman Rize”ye geliyordum.  Artık kibirleri ayaklar altına alıp, güç birliğine ihtiyacımız var. İnsanlara hayal satmadım. Kaderimiz var ve onu yaşayacağız. İdeal bir insanım, bu sezonu atlatmamız lazım, bu nedenle sizlere ihtiyacım var” dedi.

      Sözleşme imzalandı

Taraftarların büyük ilgi gösterdiği teknik Direktör Ünal Karaman Başkan ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu Çaykur Didi Stadyumu Basın toplantısı odasında 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı. Karaman taraftarlar ile fotoğraf çektirdikten sonra Çaykur Didi Stadyumunu gezerek akşam saatlerinde futbolcular ile ilk idmanına çıktı.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE