• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Karal’a ilgi eksilmedi

AK Parti Rize Eski Milletvekili Hasan Karal” Benim için bundan büyük bir kazanç olamaz. Rize’ye her geldiğimde bu huzuru ve mutluluğu yaşamanın ayrıcalığını yaşıyorum. Evet, bu ayrıcalıktır; çünkü gönüllere girmek herkesin işi değildir” dedi.

Karal’a ilgi eksilmedi

    Mustafa ÖZYANIK

RİZE: AK Parti eski milletvekili Hasan Karal yaptığı bazı ziyaretlerde vatandaşların ilgi göstermesinden memnun olduğunu söyledi.

 AK Parti 24. 25. 26. dönem Rize Milletvekili Hasan Karal, Ramada Otel’de düzenlenen toplantıya katıldı. Eğitime Destek Platformu’nun Orta ve Doğu Karadeniz bölge toplantılarını gerçekleştiren Karal, burada eğitimde yaşanan sorunların en aza indirgenmesi, eğitime sunulacak katkıların çoğaltılması ve eğitimde başarı çıtasının yükseltilmesi noktasında fikir alış verişinde bulunulduğunu belirterek faydalı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Karal, daha sonra Derepazarı ve Pazar ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Derepazarı’nda vatandaşlar ile bir araya gelen Karal, onlarla hasbihal etme fırsatı buldu. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen sohbette vatandaşların sorularını yanıtlayan Karal, Rize’nin yatırımları, projeleri ve hizmetleri açısından gelinen son nokta ile Rize’nin geleceğinin nasıl şekillenmesi bakımından fikirlerini aktardı.

24. 25. 26. Dönem Rize Milletvekili Hasan Karal, sonrasında Pazar ilçesine giderek eskimeyen AK Parti gönüldaşlarıyla gönül sohbetinde buluştu. AK Parti teşkilatlarında görev almış partililer ve vatandaşlarla çay sohbetinde bir araya gelen Karal şunları söyledi: “Bizler gönüllerde nasıl bir hoş seda bırakmışız ki, görevde olsak da olmasak da bizleri gönül sofralarına davet eden aziz hemşerilerim var. Benim için bundan büyük bir kazanç olamaz. Rize’ye her geldiğimde bu huzuru ve mutluluğu yaşamanın ayrıcalığını yaşıyorum. Evet, bu ayrıcalıktır; çünkü gönüllere girmek herkesin işi değildir. Gönüllerde yer almak hele ki bu gönül Rize’nin insanlarına ait ise o bambaşkadır. Sevdam olan Rize’nin daha yaşanılabilir şehir olması, insanlarının daha refah bir ortamda yaşam sürmeleri, daha güzel şartlarda hayatlarını idame ettirmeleri için bundan önce nasıl çalıştım ise bundan sonra çalışacağımı aziz hemşerilerim biliyor. Bunun için verilecek ya da verilmeyecek herhangi gibi bir göreve ihtiyacım yoktur. Ben dava ve halk adamıyım. Davam, liderim Recep Tayyip Erdoğan ve Rize’m için hep var oldum ve olmaya da Allah’ın izni ile devam edeceğim.” Dedi.

                                                                       

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE