• 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Karal “ Geleceğimiz için EVET demeliyiz”

-AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal “ Bu ülkede Cumhurbaşkanı ve Başbakanlar gördük, neler yaşandığını hepimiz biliyoruz, biraz düşünecek olursak niçin evet dememiz gerektiğini anlarız” dedi.

Karal “ Geleceğimiz için EVET demeliyiz”

RİZE: Fındıklı ilçesinde Köy ve Mahalle muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal niçin EVET denmesi gerektiğini anlattı.

     Fındıklı ilçesinde Tuncer Ergüven Sosyal Tesislerinde Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal”a ilçe Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, ilçe başkanı ve partililer eşlik etti.

16 Nisan’da yapılacak referandumda geleceklerini oylayacaklarını, geleceklerinin iyi olması için de geçmişten ders almaları gerektiğini vurgulayan Karal, “Türk siyasi tarihimizin yakın sürecinde neler yaşandığını hepimiz az çok biliyoruz. Birbirlerine anayasa kitapçığı fırlatarak bu ülkede devalüasyon olmasına neden olan Başbakan ve Cumhurbaşkanlarını gördük. Sistemdeki bu arızanın kaynağı çift başlılıktır. Bizim anayasa değişikliği ile getirdiğimiz sistemde yetkiyi tek elde topluyoruz.” Dedi.

      Köy ve mahalle muhtarlarının sorunlarını da dinleyen Rize Milletvekili Hasan Karal, “Muhtarlarımıza yönelik özlük haklarda yapılan olumlu değişiklikleri yakın süreçte Cumhurbaşkanımız açıkladı. Muhtarlarımızın hizmetlerinin kalitesini bundan sonraki süreçte daha da artıracaklarını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, programlarına Arılı ve Meyvalı Köylerinde devam etti. Burada köy halkıyla buluşan ve bölgeye kazandırılan yatırımlar hakkında konuşan Karal, açıklamasında “Cumhurbaşkanımızın katılımıyla geçtiğimiz günlerde Rize-Artvin Havaalanı’nın temelini attık. Dünyanın 3. Türkiye’nin 2. Deniz dolgusuyla yapılan havaalanı olacak ve maliyeti terminal binasıyla birlikte 1,5 Katrilyon olacak. Böyle bir devasa projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca Rize’mizin doğu ilçeleri Çayeli, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı’ya doğalgaz getiriyoruz. Bu yılın sonuna kadar Ardeşen, Pazar ve Çayeli ilçelerine, daha sonra da Fındıklı’ya doğalgazın getirilmesi için adımlar atıldı. Kapasitesi 600 ton olacak olan Çaykur Organik Çay Fabrikası’nı Fındıklı’da başlatıyoruz. Bu fabrika Çaykur’un en yüksek kapasiteli fabrikası olacak.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal günün son programını Fındıklı’daki kurum müdürleri ve sivil toplum örgütleriyle yaptığı toplantıyla gerçekleştirdi. Karal’ın Fındıklı’daki programlarına AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Savaş Tabak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Yıldız, Gafur Karali, Sinan Oğur ve partililer eşlik etti.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE