• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Karal” Dünden daha iyi olacağız”

-AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ülkenin her zaman darbe girişimleri ile küçültülmeye çalışıldığını belirterek “ Artık Avrupa korkuyor, darbeciler Hayır diyor, ülke olarak gelişmeye Evet deme zamanı “ dedi.

Karal” Dünden daha iyi olacağız”

RİZE: Referanduma kısa bir süre kala ilçe ve köylere ziyaretlerini sürdüren AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal darbecilere karşı Evet denmesi gerektiğini söyledi.

     16 Nisan’da yapılacak referanduma kısa bir süre kala AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Rize’nin İyidere ve İkizdere ilçelerine giden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’a Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Savaş Tabak ve Murat Artan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Gafur Karali, Recep Ali Hapeloğlu, il genel meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

İyidere İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen kahvaltılı toplantıda esnaflarla bir araya gelen Karal, 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde İyidere’de çok iyi bir sonuç beklediğini belirtti. Karal’ın bu beklentisine AK Parti İyidere İlçe Başkanı Talat Tüfekçi ve partililer “şüpheniz olmasın. İyidere’den en az % 90 oy hedefliyoruz. Buradan alacağımız sonuç ile Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğiz. İyidere’den ve Rize’den ona yakışır bir sonuç çıkaracağız.” İfadelerini kullandılar.

    İkizdere ilçesine beraberinde ki heyet ile birlikte geçen Milletvekili Hasan Karal”a burada İkizdere belediye Başkanı Hasan Kösoğlu eşlik etti.

İstikrarlı ve güçlü bir Türkiye için çift başlı sistemin değiştirilmesi gerektiğini ve artık koalisyonsuz, tartışmasız ve yoluna yürüyerek değil koşarak giden bir ülke olmaları için 16 Nisan’da yapılacak referandumda EVET oyu vermeleri gerektiğini vurgulayan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal “Kamuoyunda bazı söylemler dolaşıyor. Bayburt, Kahramanmaraş, Konya gibi bazı illerin Rize’yi oy oranında geçeceği konuşuluyor. Biz bunlara aldırış etmeden çalışmalarımızı sıklaştırmalıyız. Rize’yi Türkiye genelinde en yüksek oy olan il konumuna getirmeliyiz. Cumhurbaşkanımızın memleketine yakışan sonucu 16 Nisan’da inşallah alırız ve ülke olarak yarınlarımıza daha umutlu bakarız.” Açıklamasında bulundu.

     Darbelerden çok çektik

Ülkenin büyümesini istemeyen Avrupa”ya karşı millet olarak dik durmaları gerektiğini belirten Karal “ Darbeci ve darbecilere destek verenleri korku aldı, ülkede artık huzur ve istikrar devam edecek, bunu gören Avrupalılar çeşitli eylem planları ile ülkedeki Referandumu sabote etmeye çalışıyorlar. Bizim içimizden de bazı siyasiler onlara destek vermekte, bu ülke Referandum sonrası dünden daha iyi olacaktır” dedi.

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE