• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Kansızoğlu “ Geçmişi Unutma ve Unutturma”

Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği ( AKASDER) Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu ‘Geçmişi unutma ve Unutturma’ başlığı altında bir basın bildiri yayınladı.

Kansızoğlu “ Geçmişi Unutma ve Unutturma”

Rize: AKASDER Başkanı Kansızoğlu, yayınladığı basın bildirisinde şu ifadelere yer verdi: “Gezi olaylarından beri Türkiye siyasetinde herkes safını belli etmiş olup 15 Temmuz’da  bunu bir şekilde daha görmüş olduk. 
15 Temmuz gecesi dost gözükenler hep karşı Türkiye düşmanlarıyla beraber olmuştur.  Bunların bu birliği halen devam etmektedir.  Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz sonrasın da tedbiri sakin bırakmayınız! Ben yalnızım ifadesi ki örneklerini çok gördük ve görüyoruz da her siyasi görüşüne devlet sevdalısı olarak gösterse de bunların dost olmadıklarını çok iyi bir şekilde göre biliyoruz. Onlar da bilsinler ki artık uyuyan halk yok herkes bilinçli ve uyanık. Bugün meydanlara inip oy isteyen siyasetçilere  bakıldığında biraz geçmişe dönüp akla 15 Temmuz’da sadece resim karelerine giren meydanlarda sadece reklam olsun diye gözüken kişileri görmek mevcut devletin birlik beraberliğini sağlamak için 16 yıldır halkın güvenini kazanmış Sayın Cumhurbaşkanımıza her daim sahip olduk ve olacağız.
Çıkar menfaat içinde dost gözükenlerin her zaman karşısında olacağız. Son yıllarda  siyasetin  yalan, dolan, çıkar menfaat gibi cümlelerle yol almaya çalışsalar da  tabii mevcut bazı çıkar içinde oy isteyen yalan söyleyen kişiler sahnesinde oldu. 
Artık halk gerçekten çok iyi bir şekilde uyanıp tecrübe elde etmiştir. 24 Haziran'da bir kez daha sandıkta gerçekten bu halkın bilinçli olarak iyi  düşünerek oy kullanacağını hep beraber daha güçlü bir Türkiye için el ele vererek devletimize, vatanımıza sahip çıkacağını görmüş olacağız.
Bizler STK olarak her daim devletimizin yanında olup milletimizin sesi olmaya devam edip söylenenleri söylemekle görevliyiz. Devletin güçlü olmasını gerektirecek çalışmalar yapmaya devam edip her zaman devletimizin yanında olacağız. Nasıl gezi olaylarını ABD yada başka güçler tarafından yönetilmişse bizler bu oyunlara bir daha asla fırsat vermeyeceğiz!!
Bizde STK olarak devletimizin vatanımızın canla başla yanında olmaya  devam edeceğiz. 
Yapılacak olan secim ülkemize hayırlı olsun. Mevla’m gerçekten belde ilçe ili  vatani için hizmet edecek olan kişilere görev yapmayı nasip eylesin.
#GüçlüTürkiye için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız.
Anadolu kültür eğitim spor yardımlaşma derneği olarak bizim tek sevdamız amacımız vatan bayrak ve güçlü bir devlet olmasıdır. Bizler geçmişte yapmış olduğumuz çalışmaları dost gözüken reis sevdalısı gözüken makamlarda olan kişilerin  hep engelleriyle karşılasak da bilmedikleri ve akıllarının kesmedikleri tek şey var ki  bizim görevimiz siyaset çıkar koltuk makam değil. Bizim derdimiz halk tarafından yöneticilik verilen cumhurbaşkanı devlet yöneticilerine çıkarsız karşılık siz hizmet yapmaktır. Amacımız illerde ilçelerde proje yapıp halkın eksik olan düşünlerini tamamlamak en önemlisi halkın sesi olup gerekli yapılacak olan hayırlı isleri yöneticilerimize sunup hayata geçirmek”

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE