• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Kadınlar gününde ağaç diktiler

- Başkan Aytekin, “Kadınlarımız, Anadolu tarihin her evresinde ve hayatın her aşamasında önemli roller üstlenmiştir. Kâh Kurtuluş Mücadelesinde cephede, Cephe arkasında aktif görev almış kâh 15 Temmuz gecesi sergilediği cesur, güçlü, vatansever tutumuyla tüm dünyayı kendilerine hayran bırakmıştır” dedi.

Kadınlar gününde ağaç diktiler

      Remziye YILMAZ

YUSUFELİ: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Yusufeli Belediyesi Kadın Meclisi Çalışma Grubu Yusufeli Şehitler Tepesi’ne yürüyüş ve ağaç dikimi etkinliği yaptı.

       Kadınların yoğun katılım sağladığı program büyük ilgi topladı. Programa katılan misafirler günün anısına kendi diktikleri çeşitli meyve ağaçlarına isim verdiler. Yusufeli Belediyesi Kadın Meclisi Çalışma Grubu Başkanı Hafize Tekin, “Bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Kadın Meclisi Çalışma Grubu olarak projelerimiz devam edecek. Bugün aramızda olup bizi yalnız bırakmayan bütün kadınlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Yusufeli Belediyesi Meclis Üyesi Derya Yiğit, "Bu yıl ki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir etkinlikte sizlerle beraberiz. Bugün Kadın Meclisi Çalışma Grubumuzla birlikte organize ettiğimiz Şehitler Tepesine yürüyüş ve fidan dikme etkinliğindeyiz. Katılımı sağlayan bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bütün kadınlarımızın  8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutluyorum." dedi

Toplumsal yapımımızın, dinimizin ve geleneklerimizin kadınlarımıza büyük verdiğini ifade eden Başkan Aytekin, “Kadınlarımız, Anadolu tarihin her evresinde ve hayatın her aşamasında önemli roller üstlenmiştir. Kâh Kurtuluş Mücadelesinde cephede, Cephe arkasında aktif görev almış kâh 15 Temmuz gecesi sergilediği cesur, güçlü, vatansever tutumuyla tüm dünyayı kendilerine hayran bırakmıştır. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle belediyemiz Kadın Meclisi Çalışma Grubu organizesinde düzenlediğimiz  Yusufeli Şehitler Tepesi’ndeyiz. Bugün, yeni vatanımıza kadınlarımızla beraber fidanlar dikeceğiz. Yeni vatanımız kadınlarımız eliyle yeşerecek. Yusufeli Belediyesi olarak ilçemizin turizm alternatiflerini geliştirmek için birçok proje hazırlıyoruz. Bu projelerden biri olan Şehitler Tepesi’ndeyiz. 40-50 yataklık konaklama tesisi ve resturant olarak bir vatandaşımızın işletmesine vereceğiz. Yine burada Şehitlerimizin isimlerinin yer aldığı bir Şehit Anıt Müzesi yer alacak. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eder, bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım.”dedi.

Program, fidan dikimi etkinliğinden sonra sona erdi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE