• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

KASAP” Hizmette ayrımcılık yapmadım”

-Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap veda yemeğinde “ Ben Rizeliyim ve il dışında görev yaptığım süre içinde bile Rize’den bağımı koparmadım, Cumhurbaşkanının memleketinde hizmette asla hata olmaz, 5 yıl boyunca hata yapmamaya özen gösterdim” dedi. -AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hayatı Yazıcı ise Reşat Kasap in renkli ve heyecanlı kişiliği ile ön plana çıktığını belirterek “ Rize de Cumhurbaşkanın memleketinde hatasız hizmet etmek kolay değil, Başkan 5 yıl yarasız beresiz hizmet etti” dedi.

KASAP” Hizmette ayrımcılık yapmadım”

    Esin BAYRAK

RİZE: Görev bölümünü 31 Mart tarihinde tamamlayacak olan Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap Bürokrat, siyasetçi, STK ve Rizelilere yemekte veda etti.

     31 Mart ta yapılacak seçimler öncesinde Kültür Park ta Bürokrat, siyasetçi, STK başkanları ile çeşitli kurum ve kuruluş temsilcilerine kapıda karşılayan Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap seçimler öncesinde veda etti.

    Kültür parkta ki veda yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Emniyet Müdürü, Alay komutanı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı ile STK başkanları ile bürokratlar katıldı.

      Aynı masada dikkat çeken ve bazılarının aday gösterilmediği belediye başkanları ise dikkat çekti. Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı katılması dikkat çekti.

    Yemekte bir konuşma yapan Rize Valisi Kemal Çeber 4 ay önce Rize ye geldiğini belirterek “ Başkan ile 4 ay çalışma imkânımız oldu, ben insanlara makam veya mevki sahibi oldukları için değil, insan oldukları için değer veririm, Reşat Kasap kişiliği ile örnek bir insan, kendisiyle çalışmaktan mutluydum” dedi.

    AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hayatı Yazıcı ise Belediye başkanının renkli ve heyecanlı bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek “ Başkanımızı 2014 yılında Cumhurbaşkanımız ile ben tanıştırdım. Rize için 10 numaralı projeler gündeme geldi, bu projelerin bir kısmı hayata geçti, bir kısmı devam ediyor ve bir kısmı beklemede. Belediye başkanlığı farklı bir hizmet kolu, halkla iç içe olması gereken bir makam. Reşat Kasap 5 yıl süre ile hizmet etti. Bu 5 yılı kazasız belasız atlattı. Rize zor bir il ve Cumhurbaşkanımızın memleketi olması sebebiyle Cumhurbaşkanımız her konuda titiz ve detaylı bilgi istemekte. Cumhurbaşkanımızın gözünden hiçbir şey kaçmaz. Bu zorlukları başarmak kolay değil, Kasap başarılı bir dönem geçirdi ve bu hikâye burada bitmiyor, devam ediyor” dedi.

     Her zaman Rizeli oldum

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap veda konuşmasında “ Mesleğim gereği 30 yıl Ankara da kaldım, hiçbir zaman Rize ye veda etmedim, her zaman Rizeliler ile birlikte oldum ve çeşitli STK larda görev yaptım. Biz her yerde Rizeliyiz. Cumhurbaşkanının memleketine hizmet etmekten dolayı mutluyum. O heyecanı yaşadım. Rize de sosyal ve kurumsal belediyeciliği oluşturduk. İl yöneticilerimiz ile birlikte en güzelini iyi niyetle yapmaya çalıştık, bu hizmetleri bizden sonra gelecek arkadaşlarımızın daha ileriye taşıyacaklarından eminim” dedi.

    Konuşmaların ardından bazı STK başkanları Belediye Başkanına plaket verdi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE