• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

İyi parti iyilik kervanını sürdürüyor

İyi Parti yerel seçimler öncesinde vatandaşların ayağına kadar giderek nabız yokluyor.

İyi parti iyilik kervanını sürdürüyor

-İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Selman 5 gün önce bir yaşını doldurduklarını belirterek “ Bu süreçte neler yaşadığımızı sizlerde iyi biliyorsunuz. Ona rağmen ayakta kaldık ve 24 Haziran seçimlerinde 5 milyon insanımızın teveccühünü kazandık. Ülkemizde maalesef iyi bir muhalefet yok. 40 arkadaşımızla birlikte ülkemizin sorunlarına iyi parmak basıyoruz ve mecliste sizin iradenizi en iyi şekilde temsil ediyoruz” dedi.

RİZE: Seçim çalışmalarını hızlandıran İyi Parti Rize’de yerel seçim çalışmalarını sürdürmek ve halkın nabzını dinlemek üzere ekibiyle Rize’ye geldi.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Selman Başkanlığında yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarını yürütmek üzere beraberinde Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ve teşkilat yöneticileri ile gazetecilerle bir araya gelen İyi Parti Rize il teşkilatı seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

     İl Başkanı Ayşegül Özyanık yeni teşkilatlanma süreci ile birlikte İyilik Kervanı projesi altında Rize’de STK’lar ile bir araya gelerek teşkilatlanma çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni yönetim olarak bu seçimlerde halkımız ile iç içe olacağız” dedi.

    Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ise genel seçimlerden sonra yerel seçimlere yönlendiklerini belirterek “ Ülkemizin tüm illerini ziyaret ediyoruz. İyi Parti olarak yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Mecliste 40 çeri olarak milletimizin sorunlarını meclise taşıyoruz. İyi bir muhalefet ettiğimizi düşünüyorum. Ulusal basında her ne kadar bize engel koysalar da biz kendimizi anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

      Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ise İyilik Harekâtı projesi kapsamında bir yaşına girdiklerini belirterek “ Parti olarak milletimize laik olmaya çalışıyoruz. Onların sorunlarını ve dertlerini meclise taşıyoruz ve çözüm üretilmesi için tüm gayretlerimizi ortaya koyuyoruz, koymaya da devam edeceğiz. Doğru işler yaptığımıza inanıyorum” dedi.

Türkiye’de muhalefet yok

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Selman ise 2 gündür bölgede çalıştıklarını belirterek “ Partimiz 5 gün önce bir yaşına girdi. Kuruluşunda ne aşamalardan, ne zorluklardan geçtiğimizi biliyorsunuz. Ona rağmen 24 Haziran seçimlerinde halkımız bize destek verdi. 5 milyon insan yanımızda yer aldı. Parlamentoda Çeriler olarak biliniyoruz ve iyi muhalefet yaptığımıza inanıyorum. Gittiğimiz her yerde kanaat önderleri ile bir araya geliyoruz. Türkiye de muhalefet olmadığını biliyoruz. Bu ülkenin nasıl Kozmik odaları FETO’ya peşkeş çekildiyse şimdi ise ABD ye peşkeş çekiliyor. Cumhurbaşkanı rahibi kimse alamaz demişti. Kendi eliyle NATO uçağı ile ABD’ye gönderdi. Cumhurbaşkanı emekliye 700 milyon TL fazladır derken kendi bütçesini 700 milyondan 2 buçuk milyara çıkardı. Şu an iktidar karşısında tek muhalefet İyi Parti’dir. Hükümet 24 Haziran seçimlerinden sonra hiçbir vaadini yerine getirmedi. 16 yıldır iktidar olan AK Parti yerel seçimlerde gücünü kaybedecektir. Bazı değerlerini kaybedecek olan iktidar iyi bir ders alacaktır. Ülke genelinde İyilik Kervanı ismini verdiğimiz projemizi tamamlamış olacağız” dedi.

      İyi Parti il yönetimi ve milletvekilleri basın toplantısının ardından esnaf ve STK ziyaretlerinde bulundu.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE