• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

İktidar yürüyüşümüz başladı

-CHP İl Başkanı Mesut Rakıcı yeni yönetim kurulunu tanıttıktan sonra “ Yeni yerimize taşındık ve ilk icraat tabelamızı giriş yerinden söktüler, Kimseyi suçlamıyorum, biz işimize devam edeceğiz, yolumuz iktidar yolu” dedi.

İktidar yürüyüşümüz başladı

RİZE: Tek Gıda İş Sendikası binasına taşınan CHP il ve Merkez İlçe teşkilatı yeni yerinin tanıtımı için gazeteciler ile bir araya geldi.

    Tek Gıda İş Sendikası binasının olduğu valilik karşısına taşınan CHP İl ve İlçe yönetimi kongre sonrası yeni yerin tanıtımı ve yeni yönetimin tanıtımı için Gazeteciler ile parti il binasında sabah kahvaltısında buluştu. İl başkanı Mesut Rakıcı “ Bu binayı o dönemler sendika başkanı olan Babam yapmıştı, bize taşınmak kısmet oldu, eski yerimizi sattık ve 350 bin TL yi genel merkeze gönderdik. İl ve ilçe teşkilatı olarak bir aradayız” dedi.

      Dakika 1 gol 1

İl Başkanı Mesut Rakıcı parti binası girişinde ki CHP tabelasının sökülüp atıldığını belirterek “ Cumhurbaşkanının memleketinde başka siyasetçi olamaz diye bir şey yok, biz partiyi suçlamıyoruz, ancak birileri bunu yaptı. Biz iktidar yürüyüşümüze devam edeceğiz, yeni oluşan yönetim kurulu ile birlikte çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.

   Gemi fırtınalı sulardı

CHP İl Başkanı Mesut Rakıcı “ hepimiz biliyoruz ki , dalgasız denizde gemiyi teslim alan reisin, gemiyi fırtınalı sulara  soktuğunu ve kayalara çarparak parçalanmamıza ramak kaldığını..Çünkü biliyoruz ki REİS korkuyor… Korktuğu için ülkeyi Kanun Hükmündeki Kararnamelerle yürütmeye çalışıyor. Ve biz biliyoruz çıkartılanların aslında korku hükmünden kararnameler olduğunu. Çıkartılan Kararnamelerin korkuyu bastırmak olduğunu görüyoruz. Ve bunun sonucunun da nereye gideceğini biliyoruz. Çünkü tarih bunun örnekleri  ile dolu.. Çünkü biliyoruz ki ,bu süreç devam ederse evimizin,ocağımızın ve ülkemizin geleceği karanlık..Biz bu süreçleri  yaşadık yeniden yaşamak istemiyoruz” dedi.

        Ülkeyi yeniden kurmak istiyoruz

Rakıcı konuşmasında  “Bizde artık buraya kadar diyoruz.  Artık Yeter diyoruz. Sürekli kandırılan bir partinin ülkemizi daha da kötü yerlere sürüklemesine  “artık buraya kadar “ diyoruz.. Adaletin,Hak ve Hukukun egemen olduğu bir Ülkeyi yeniden kurmak için hep birlikte yola çıkıyoruz.. 24 Aralık günü gerçekleştirdiğimiz kongrede bu üç seçimi yürütecek ve yönetecek yöneticilerimizi seçtik. Ama tabii ki sadece bizlerle olmayacak, tüm arkadaşlarımızı bu seçimler sürecine dahil edeceğiz ve herkesin bu mücadele katkı koymasını sürdürmesini sağlayacak örgütsel yapılanmalarımızı oluşturacağız…Kimse kenarda kalmayacak kenarda kalmasına izin vermeyeceğiz..Küs olma kavramı ortadan kalkacak. Çünkü CHP’ye küsmek demek Türkiye Cumhuriyetine küsmek demektir..Önümüzdeki dönem birlikte el ele gönül gönüle mücadele eden bir örgütsel yapıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

      Dolguda inşaatlar ihanettir

Denizi Kara , Karayı para yapanların Rize’ye ihanet ettiğini belirten Rakıcı “ Bu zihniyet çökmüş, bugün dolgu alanında yapılan inşaatların tamamı tehlike içinde ve burada oturan insanlar korku içinde, rant sağlamak için yapılan dolgu üzerinde büyük bir tedirginlik var ve devletin mutlaka buna çözüm bulması gerek, şimdi ise Üniversite önünde dolgu yapılmakta ve maalesef burada da binalar yapılacak, rant sağlamak için inşaat ve dolgu yapmak gerekmiyor” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE