• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

İki Kartal Atmacayı uçurmak istiyor

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal ligde kalıcı ve yukarıları zorlayan bir ekip kuracaklarını belirterek “ Tüm sorumluluk hocamızın, kendisi Rizeli ve bir kat değil birkaç kat daha fazla çalışması gerek, sorunsuz bir sezon geçirmek istiyoruz, bütçemizi sarmayacak transferleri yapacağız, Vedat Muriç i isteyen kulüpler var fazla parayı veren alır” dedi.

İki Kartal Atmacayı uçurmak istiyor

-Çaykur Didi stadında tüm yönetimin katılımı ile gerçekleştirilen imza törenine taraftarlar da katıldı, Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği teknik Direktör İsmail Kartal ile bayramlaşmalarının ardından yönetim ve teknik heyet stada girmelerinin ardından Başkan Hasan Kartal ve Teknik Direktör İsmail Kartal basın karşısına geçti.

     Bu şehre laik olacağız

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal tüm teknik sorumluluğun İsmail Kartal a ait olduğunu belirterek “ Biz bütçemizi aşmayacak şekilde transferler yapacağız, her konuda hocamızın arkasındayız. Artık sorunlu sezon istemiyoruz. Hocamız Rizeli ve Kalkandereli, başka takımlarda bir çalışıyor ise bize mesaisini daha fazla ayırarak 2 çalışmak zorunda. Artık Rizespor u iyi bir yere oturtmak istiyoruz ve ardından yukarılara taşımak istiyoruz” dedi.

     Hoca şehri birleştirecek

-Başkan Hasan Kartal teknik konuların hocanın işi olduğunu belirterek “ Hocamız şehrin birleşmesine katkı sağlamalı, o nedenle Rizeli teknik direktörü seçtik, yardımcıları konusunda ister alt yapımızdan alır ister kendi ekibini kurar bu konuya karışmayız. Rize şehri başarıya aç ve biz kendisinden başarı bekliyoruz. Kendisi ile bir yıllık sözleşme imzaladık, ancak bu sözleşme sadece formalite” dedi.

      Muriç i isteyenler var

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal golcü futbolcu Vedat Muriç i isteyen Tunus takımı, Galatasaray ve Fenerbahçe sözlü olarak talepte bulundular, hocamız bu futbolcu ile devam etmek istiyor ve futbolcumuz da kalmak istiyor ise Vedat i satma taraftarı değiliz, oyuncumuzun istememesi halinde en yüksek parayı veren alır” dedi.

 

Kartal “ Baba dede ocağındayım”

-Çaykur Rizespor kulübü ile bir yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör İsmail Kartal ise “ Baba dede ocağındayım, buraya gelme nedenim Rizeli olmam, burada iki kat değil, 3 kat daha fazla çalışmak zorundayım. Tesisleri gezdim, Başarılı olmamak için neden yok, burada başarıyı yakalayacağımıza inancım tam, taraftarların ne denli takıma sahip çıktıklarını az önce gördüm, taraftarlarımız, yönetim ve sizlerle birlikte her geçen gün üzerine koyan bir takım yaratacağız” dedi.

    Etkin takım olacağız

Çaykur Rizespor Teknik direktörü İsmail Kartal “ Artık iniş çıkış yok, biz çıkış yolunda ilerleyeceğiz. Rizespor etkin bir takım olacak ve her zaman yukarıları zorlayacak. Hayalci değiliz, ancak hayallerimiz var ve bu hayallerimizi gerçekleştirmek için buradayız. Ekibime ve Rizespor taraftarlarına güveniyorum. Takımda ikinci yarıda yer alan bazı oyuncular ile görüşmelerimiz olacak, elbette takımdan ayrılanlarda olacak, Okan Hoca ile takım hakkında görüşmem oldu” dedi.
    Vakit geçirmeye gelmedim

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal Rize ”ye vakit geçirmeye gelmediğini belirterek “ Zig zag çizen bir takım değil, istikrarlı bir kulüp olacağız. Hedeflerimiz yüksek, takımdan ayrılan oyuncular var onların yerini dolduracağız. 5-7 Temmuz tarihinde takım Rize de toplanacak ve ardından Erzurum kampına gideceğiz” dedi.

     Muriç i vermek istemem

-Çaykur Rizespor teknik Direktörü İsmail Kartal Vedat Muriç in iyi bir sezon geçirdiğini belirterek “ Birçok yerden teklifler almakta, bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var, tabii öncelikle kendisi ile görüşeceğim ve takımda kalıp kalmama isteğini soracağım, bizimle birlikte yoluna devam etmek isterse bu oyuncuyu kadroda tutmak isterim” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE