• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Hocanın kalemi kırılmıştı

Trabzon maçı öncesinde taraftar gurupları ile bazı yöneticilerinde katıldığı Yakamaz Restoranda ki toplantıda başkan Hasan Kartal “ Hocamızın son şansı, Trabzon maçını kaybeder ise Trabzon dan uçağa biner gider, kazanırsa veya berabere kalırsa taraftarlar olarak hocayı bağrınıza basacaksınız” demişti.

Hocanın kalemi kırılmıştı

-Son 4 haftadır süper ligde puanlar kaybeden Yeşil Mavililer Cumartesi akşamı oynadıkları Trabzon maçında karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatmalarına rağmen ikinci yarıya iyi başlamadı, 65 inci dakikaya kadar skoru koruyan Çaykur Rizespor 65 inci dakika da kalesini Trabzonspor a açtı. Da Costa ile başlayan goller 71 dakika da Akuba ile devam etti. 28 dakika da 5 gol kalesine gören Rizespor galibiyet için gittiği Trabzon da 5-2 lik skor ile sahadan mağlup ayrıldı.

   Kalem kırılmıştı

-Trabzon maçı öncesinde Cuma akşamı Taraftar gurupları ile Yakamoz restoranda bir araya gelen Başkan Hasan Kartal ve bazı yönetim kurulu üyeleri burada Trabzon maçını yorumladı. Başkan Hasan Kartal tribünlerden istifa seslerinin yükselmesine karşılık” İstifa sesleri takımı olumsuz etkilemekte, önümüzde Trabzon maçı var, bu maç bizim için önemli, Teknik direktörümüz bu maçı kazandığı taktirde hocamızı bağrınıza basacaksınız ve sizleri onunla bir araya getireceğim, buradan söz veriyorum, Kazanamadığımız taktirde İsmail Kartal maç sonrasında Trabzon havaalanından uçağa binerek gidecek” dedi.

      Maç sonrası kalem kırıldı

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal; Teknik Direktör İsmail Kartal ile maçtan sonra yapılan görüşmede karşılıklı olarak anlaşmaya varıldığını ve İsmail Kartal'ın görevinden istifa ettiğini açıkladı.  Hasan Kartal açıklamasında: "Takımımızın menfaatlerini her zaman ön planda tutan İsmail Hocamız bu akşam da benzer bir tutumla takımın önünü açmak adına görevinden ayrılma kararı almıştır. Rizespor'a verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz." dedi.

      Kartal veda etti

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal; bugünkü maçtan sonra Kulüp Başkanı Hasan Kartal ile yaptığı görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak görevinden istifa ettiğini açıkladı. Göreve başladığı günden bugüne kadar Rizespor'un menfaatleri kapsamında çok çalıştığını, Rize'ye ve Rizespor'a yakışır bir takım oluşturmak için bütün koşulları denediğini belirten İsmail Kartal; alınan beklenmedik sonuçlardan sonra takımın önünü açmak adına bu kararı aldığını belirtti. Bir maçı eksik ve 24 puanlı bir takım bıraktığını ifade eden İsmail Kartal; "Rizespor taraftarlarının gönlü rahat olsun, onlara çok iyi bir takım bırakıyorum, ligin kalan bölümünde başarılı olacaklarına inanıyorum. Kaliteli oyunculardan oluşan bu takım, yaşadığı şansızlığı kıracaktır." dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE