• 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    24 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Her geçen gün güçleniyoruz

-Başkan Hasan Kemal Yardımcı takımın iyi yolda olduğunu ve taraftarların kendisine ve takıma ilgi göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek “ Bu ilgi bizi daha güçlü olmaya itmekte, tribünlerden Trabzon aleyhine yapılan tezarruat taraftar sayımızı azaltıyor” dedi.

Her geçen gün güçleniyoruz

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Mehmet Cengiz Tesislerinde gazeteciler ile yaptığı sohbet toplantısında 15 günlük süreyi değerlendirdi. Başkan Hasan Kemal Yardımcı “ Gidecek ve gelecek oyuncular var. Janster kiralık olarak gidecek Konyaspor dan Halil İbrahim ile ilgilendiğimiz doğru, yabancı yerine daha çok yerli oyuncu ile kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Azız Yıldırım ile görüştüm, takıma giremeyen ve sakatlığı süren bir oyuncu ile görüştük, bana oyuncunun durumunu öğrenip sana döneceğim dedi. Şu an beklemedeyiz ve öncelikle gidecek oyuncular ile ilgileniyoruz. Takıma mutlaka bir 10 numara katacağız” dedi.

                Takımdan memnunum

Teknik kadronun kendi işini yaptığını belirten Yardımcı “ 2 de iki yaptık, çok daha iyi olacağız, hocamızın benden tek isteği 10 numara bir oyuncu kendi isteği doğrultusunda bu oyuncuyu alacağız. Şu an düşmüş takım psikolojisinden kurtulduk.  Takım olarak gideceğimiz yer belli, Rize”de güven ve inanç var. Taraftarlarımız bize güveniyor. Biz bu sene çıkmak zorundayız. Teknik kadro ve futbolcular doğrusunu yapacak, bizde yönetim olarak diğer konular ile ilgileneceğiz. Tüm rakiplerimizi ciddiye alarak yolumuza devam edeceğiz. Asla ciddiyetsizlik olamaz. Seyircimiz dağılmış durumdaydı, seyircimizi toparlamaya çalışıyorum ve ilgi oldukça büyük, bizlerde ağzımızdan çıkan her sözü yerine getiriyoruz” dedi.

      Linkon”u istedik

Başkan Hasan Kemal Yardımcı “ Şehrin başarısını bu takım sağlayacak, bizlerde futbolcular ve teknik kadroya mahcup olmak istemiyoruz. Linkon ile ilgili resmi talebimizi yaptık. Süreci bekliyoruz. Taraftarımızın gerek ilde , gerekse ilçelerde ilgisi büyük, ilçelerde pasolig ve kombine satışlarımız devam ediyor. Az da olsa ilgiden memnunum” dedi.

    Trabzon seyircimizi azaltıyor

Yeni yönetim kurulunun oluşmasından sonra Trabzonspor kulüp başkanının arayıp aramadığı sorusuna ise “ Hayır aramadı, şu an bile Trabzonspor bize zarar vermekte, taraftarımızın canı yandı ve tribünlerde bağırmaktalar, Trabzon aleyhine yapılan tezarruatlar ile tribünlerimiz ceza aldı,. Zaten zor taraftarı çekiyoruz. Birde ceza almaları bize zarar veriyor. Kimseye bağırma diyemem, ama bunun başka bir yolu mutlaka vardır, taraftarlarımız kendileri başka bir şey üretebilir. Artık başarı zamanı ve başarırsak herkes susacak” dedi.

     Piyasa yabancılar ile doldu

Başkan Hasan Kemal Yardımcı milli takıma bile Lucescu”nun oyuncu seçmekte zorlandığını belirterek “ Piyasa yabancı oyuncular ile doldu, artık futbolcu yetişmiyor. Belki de Lucescu bir alt ligden oyuncu bakmaya başlayacak. Ülke olarak alt yapıya mutlaka önem vermemiz gerek. Artık futbolcu yetiştiremiyoruz. Rizespor olarak önümüzde ki dönemlerde alt yapımızı daha da güçlü hale getireceğiz” dedi.

   

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE