• 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    27 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Hedefiz, Hedeften uzaklaşacağız

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman 2 de iki yaptıklarını ve tüm takımların hedefi olacaklarını belirterek “ Açık ara önde olursak takımlar hedeflerini değiştirir” dedi.

Hedefiz, Hedeften uzaklaşacağız

-Haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor teknik Direktörü Hikmet Karaman Adana Demir karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek “ Çok sıcak bir havada mücadele ettik, her iki takım iyi mücadele etti, 1-0 mağlup duruma düşmemize rağmen kazanmasını bildik. Takımda hatalar var, çok daha çalışmamız gerek. Asla rakiplerimizi küçümsemeyeceğiz, laik olduğumuz yerde olacağız. Maçta Özgür Çek ve Saddane sakatlandı. Özgür bugün ilk kez idmana çıktı. Saddane idmana çıkamadı, Fınk”ın ise ayak parmağı yine kırıldı. Ramos hızlı bir şekilde iyileşmekte ve idmanlara çıkmaya başladı” dedi.

         İki oyuncu olacağız

Biri Türk ve birde 10 numarada yabancı oyuncu alacaklarını belirten Karaman “ Janster Yunan takımına kiralık olarak gidecek. Halil İbrahim Sönmez için başkanımız görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca F             enerbahçe den istediğimiz oyuncu var, bunun durumu henüz netleşmedi” dedi.

       Hedeften çıkacağız

Hafta sonu Erzurumspor ile oynayacaklarını belirten Karaman “ Bizim kaybetme lüksümüz yok, her maça galibiyet için çıkıyoruz ve sene sonunda açık ara önde ligi bitirmek istiyoruz. Rizespor olarak fark atmak zorundayız, bunu tabela da göstermeliyiz. Bizim bu şehre borcumuz var, sorumluluğumuz var ve bu sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz. Asla gevşemek yok, elbette hedef takımız, tüm takımlar şu an bizim üzerimizde oynayacaklar, ama biz bunu önümüzde ki haftalarda fark atarak öne çıktığımızda hedeften çıkarız ve diğer takımlar hedefe girer, bunu başaracak güçteyiz. Alt sıralarda ki takımlar bizimle işleri olmadığını anlayacaklar” dedi.

   7-8 Takım güçlü

Ligde güçlü takımların olduğunu belirten Karaman “ Genelde PTT 1 liginde gördüğümüz bir görüntü var, baktığınızda birinci yarıda yukarıda olan takımlar ikinci yarıda hemen aşağıya inebiliyor. Bu ligde enteresan işler olabiliyor. Biz işimize bakacağız ve ilk yarıyı açık ara önde bitirmek zorundayız. Ayrıca İsmael ameliyat sonrası ilk kez idmanlara çıkmaya başladı” dedi.

     Başkan işi biliyor

Teknik Direktör Hikmet Karaman Başkan Hasan Kemal Yardımcı”nin her konuda kendilerine destek olduğunu belirterek “ Başkan işi biliyor ve takımın eksiklerini tamamlamak için çalışıyor, ayrıca taraftarlar arasında sevilen biri, bunun önümüzde ki maçlarda takıma yansıması olacak. Her sorunumuzla ilgilenmekte ve bu bize moral vermekte” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE