• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Havaya girme niyetimiz yok

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı iyi bir ekip oluşturduklarını belirterek “ İyi gidiyoruz ve havaya girme niyetinde değiliz, bazen bizden çok isteyenler olabilir, yenilebiliriz” dedi.

Havaya girme niyetimiz yok

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı haftalık basın toplantısında yeni transferler Linkon ve Halil İbrahim ile birlikte basının karşısına geçti. Başkan Hasan Kemal Yardımcı Fenerbahçe kulüp başkanı Aziz Yıldırım dan haber beklediğini belirterek “ Yiğit Han Güveli için görüştük, Aykut hoca ile görüşüp bana haber verecek. iyi bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bu sezon Rizeli gençlere daha çok yer vermeyi ve onları yetiştirip takıma hazır hale getirmeyi planladık. Kaliteli gençlerimiz var. Onları takıma kazandırmamız gerek. Bu sezon alttan 1-2 adam kazanır seneye üst takıma yerleştirirsek bizim için büyük bir kazanım olacak” dedi.

     10 unca hafta yerimiz belli olur

-Takımın çok iyi gittiğini ve 3 de 3 yaptığını belirterek “ Daha sezonun başı, önümüzde zor maçlar var, dişli takımlar var. 10 unca haftada gerçek yerimizi ve takımımızı göreceğiz. Altınordu iyi bir ekip ve maç boyunca maçı bırakmayan bir ekip, bazen yenilebiliriz, bizden daha çok isteyenler, daha çok mücadele eden takımlar olabilir. Bu dünyanın sonu demek değildir. Önemli olan Havaya girmeden yolumuza devam etmek” dedi.

        17 Eylül kongremiz

Başkan Hasan Kemal Yardımcı 17 Eylül de kongreyi yapacaklarını belirterek “ Kafamda oluşturduğum bazı isimler var, belli bir isim listesi hazır, burada 1-2 gence yönetimde yer vermek istiyorum, yöneticiliği öğrenmeleri için, ağırlıklı Rize olacak ve Rize”den olanlar takımın yanında sürekli yer alacak kişiler olacak. Yükümüzü azaltmış olacağız. Rizespor olarak Türkiye”de yaşayan Rizelileri mahcup etmememiz lazım. Rizespor son haftalarda taraftarı ile gündeme geldi. Şimdi artık taraftar tribüne gelmeli” dedi.

      Linkon dan ümitliyim

Teknik Direktör Hikmet Karaman”ın ısrarı ile Linkon u aldıklarını belirten Yardımcı “ Bu sporcumdan ümitliyim,  kaliteli bir oyuncu ve 8 yaşından beri aynı kulüpte oynadı, şu an ikinci kulübünde, takıma çok şey katacağını düşünüyorum. Ayrıca Şehir merkezinde sporcularımız ile yaptığımız ziyaretleri ilçelerimize de zaman içinde yayacağız” dedi.

          Halil İbrahim” Mutluyum”

Çaykur Rizsepor”un Konyaspor dan transfer ettiği Halil İbrahim ise “ Rize”de olmaktan mutluyum, tek bir amacımız var şampiyon olmak. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Şu an Rizespor hak ettiği yerde değil. Yeri süper ligdir ve hak ettiği yere sezon sonunda mutlaka gelecektir, ben de üzerime düşen görevi ve katkıyı fazlasıyla sağlayacağım” dedi.

       Linkon” Büyük ilgi gördüm”

Çaykur Rizespor”un yeni transferi Linkon ise tereddütsüz Rizespor a evet dediğini belirterek “ Elbette araştırdım, Fenerbahçe de ve Beşiktaş ta oynayan takım arkadaşlarım var onlara sordum, ben kararımı gelmekten yana verdim. Gerisini iki kulüp halletti.  Hayatımda yaşamadığım mutluluğu Rize taraftarının gösterdiği ilgide yaşadım. Artık katkı verme sırası bende. Burada şampiyonluğu yaşamak istiyorum. 40 günlük bebeğim var ve bir an önce ailemi buraya almak istiyorum. Kulübüm bu konuda gerekli girişimlere başladı. 8 yaşından beri Allega kulübündeyim ve ilk kez başka takıma çıkıyorum” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE