• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Hamit Müdüre son görev

-53 Gazeteciler Derneği önünde düzenlenen anma töreninde konuşan Dernek Başkanı Mustafa Bayrak “ 37 yıl birlikte çalıştık, bugüne kadar kendisi ile hiçbir tartışmamız olmadı, uyumlu ve insanlara yardım sever bir arkadaşımızdı, ölümü bizleri derinden yaraladı” dedi.

Hamit Müdüre son görev

RİZE: Cumartesi Sabah üzeri mücadele ettiği kansere yenik düşerek hayatını kaybeden Valilik eski Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Hamit Suyabatmaz Pehlivan mahallesinde toprağa verildi.

     2015 yılından beri Kanserle mücadele eden, her an ölümü bekleyen biri olan Valilik eski Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Hamit Suyabatmaz Cumartesi sabah üzeri kansere karşı mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yummuştu.

      37 yıl 9 ay aynı görevi yürüttükten sonra emekliye ayrılan ve hastalığı ile mücadele eden 1 çocuk babası Hamit Suyabatmaz sevenlerini üzerek hayattan ayrıldı. Sahil Cami morguna kaldırılan Hamit Suyabatmaz için 53 Gazeteciler Derneği dernek binası altında bir tören düzenledi. Tören 10.30 da başladı ve törene Gazeteciler ile bazı STK başkanları ile bazı mesai arkadaşları katıldı.

      Dernek altındaki törende sunumu yapan 53 Gazeteciler Dernek başkan yardımcısı Togay Muradoğlu Hamit Suyabatmaz in öz geçmişini okudu, ardından konuşan Dernek Başkanı Mustafa Bayrak 37 yıllık beraberlikte hiç tartışma yaşamadığı tek kişinin Hamit Suyabatmaz olduğunu belirterek “ 1984 yılından beri beraberliğimiz ve güzel anılarımız oldu, Tüm köy ve mezralarda birlikte çıktık, her konuda basına destek olmuştu, her zaman alçak gönüllü ve işini seven bir arkadaşımızdı, kendisi amansız hastalıkla uzun yıllar mücadele etti. Ölümü biliyordu ve her zaman hazırlıklıydı, biz kendisinden razıydık, Allah mekânını cennet eylesin” dedi.

       53 Gazeteciler üyesi ve kongre delegesi Muhammet Kaçar ise 25 yıldır kendisi ile çalıştığını belirterek “ Müdürümüzün 3 M.K takıntısı vardı, bunu bizlere söylerdi, açık yürekli ve içinde kın tutmayan dürüst bir arkadaşımızdı, Kanserle 4 yıldır mücadele ediyordu, zaman zaman kendisi ile görüşüyorduk, anı ölümü bizleri üzdü” dedi.

      Valilik Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Muhammet Kalyoncu ise meslek öğretmeninin Hamit Suyabatmaz olduğunu belirterek “ Bugün ki bilgilerimi ona borçluyum, o bizim meslek büyüğümüzdü, ölümü bizi derinden yaraladı” dedi.

       Dernek binası altından alınan tabut ardından sahil camiine getirildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla Hamit Suyabatmaz in tabutu Pehlivan Mahallesinde ki aile kabristanlığına defin edildi. Cenaze törenine, Çok sayıda bürokrat, siyasetçi, valilik çalışanı ile STK temsilcileri ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE