• 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    27 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Gönül ve hizmet adamıyım

-Çayeli Belediye Başkan adayı Mustafa Baltacı “"Türkiye Futbol Federasyonu`nda önemli bir görevdeydim ama ben hep Çayeli`ni düşünüyordum ve burada olmak istiyordum. Çayeli ‘de anketler yapıldı. Daha sonra İstanbul ve Ankara`daki büyüklerimizin teveccühü ile bizi Çayeli`ne layık gördüler. Ocak ayının ortasından beri çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Gönül ve hizmet adamıyım

      Esin BAYRAK
ÇAYELİ: AK Parti'nin 'Gönül Belediyeciliği' sloganını hatırlatan Baltacı, "Gönül işi, bizim işimizdir. Biz burada hemşerilerimiz ile birlikte Çayeli'ni yöneteceğiz. Onların projeleri ve destekleri ile birlikte hareket edeceğiz. Hem telefonumuz hem de makamımız 24 saat açık olacak.

      AK Parti Çayeli Belediye Başkan adayı Mustafa Baltacı ilçede hizmet yarışında olduğunu belirterek “ Bizim işimiz gönüllere dokunmak, Ben eşimle birlikte her hafta bir vatandaşımızın evine çay içmeye gideceğiz. Vatandaşlarımızın gönüllerine dokunacağız. Çayeli ‘de görev yapan, taş üstüne taş koyan bütün belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Atilla Esmen kardeşimiz de Çayeli’yle önemli hizmetlerde bulundu. Ben yaptıkları için teşekkür ediyorum. Şimdi de bu önemli görev bize tebliğ edildi ve bunun için çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi.

      Keşke sorsalardı

TFF'deki görevinden yasal süreler içerisinde istifa etmeden belediye başkanlığı için aday olduğu yönündeki iddialara cevap veren Baltacı, "TFF'deki görevimden ayrılıp ayrılmadığımla ilgili bizi şikâyet etmişlerdi. Ben istifamı vermiştim ama arkadaşlar herhalde bunu bilmiyordu, keşke sorsalardı. Sayın cumhurbaşkanımız Rize mitingine geldiği zaman konuyu bana sordu ve ben istifamı verdiğimi belirttim. Cumhurbaşkanımız bizden bir söz aldı ve Çayeli'ni Rize birincisi yapmamızı istedi. Biz de böyle ağır bir yükün altına hemşerilerimize güvenerek girdik. İnşallah Çayeli'ni Rize birinci yapıp ilçemize güzel hizmetler kazandırmak istiyoruz. İnşallah Rabbim bizleri utandırmaz. Biz Allah'ın rızasını, vatandaşlarımızın duasını kazanmak için buradayız" şeklinde konuştu.

       Hep Çayeli’ni düşündüm

Türkiye Futbol Federasyonu'nda Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde istifa ederek AK Parti'den Çayeli Belediye Başkan Adayı olan Baltacı, adaylık sürecini öyle anlattı:

"Türkiye Futbol Federasyonu'nda önemli bir görevdeydim ama ben hep Çayeli'ni düşünüyordum ve burada olmak istiyordum. Çayeli ‘de anketler yapıldı. Daha sonra İstanbul ve Ankara'daki büyüklerimizin teveccühü ile bizi Çayeli'ne layık gördüler. Ocak ayının ortasından beri çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esnaflarımızı 3-4 kez ziyaret ettik, eşimle birlikte ev ziyaretlerinde bulunduk. İlçe başkanımız, yönetim kulumuz, gençlik ve kadın kollarımız ile birlikte müthiş bir çalışma performansı sergiliyoruz. Bizim için her şeyin çok güzel olacağını temenni ediyorum."

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE