• 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    27 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Erdoğan “ Kamuoyu ve devlet rahat değil”

-Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, “Emniyet müdürünün öldürülmesinin planlı bir organizasyon olduğunu düşünüyorum” dedi.

Erdoğan “ Kamuoyu ve devlet rahat değil”

-RTB Başkanı Mehmet Erdoğan Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin öldürülmesinin sır perdesinin çözülmesi gerektiğini belirterek “ Rizeli, bakanlık ve devlet bu konuda rahatsız. Birileri çıkıp bunun gerçeğini anlatması gerek. Tayin meselesi ile bunun üstünü kimse kapatamaz; bunun altında başka bir sorun var” dedi.

-Personel Şube Müdürü Ercan Polat’ın birçok konuya açıklık getireceğini belirten Erdoğan, “ En yakınında olan oydu. SIR perdesi büyük ölçüde aralanacak. Benim hala anlamadığım silah sesleri sonrası korumalar veya özel kalem neredeydi” dedi.

Mustafa BAYRAK

RİZE: 11 Aralık’ta makamında öldürülen Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin sır perdesi henüz aralanmazken kamuoyu olayın gerçek yüzünün aydınlanmasını ve halkla paylaşılmasını bekliyor.

     11 Aralık tarihinde makamında Personel Şube Müdürü Ercan Polat’ın vurulmasının ardından Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin de öldürülmesi olayının sır perdesi hâlâ kamuoyuna anlatılmaması üzerine Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan “ Rahmetli iyi dostumuzdu. Zaman zaman oturup uzun süre sohbet ederdik. Bu olayın bir an önce çözülmesini ve Rize kamuoyunun rahatlatılmasını bekliyoruz. Bundan bakanlık, devlet ve halk olarak bizler rahatsız” dedi.

Bu bir mesajdır

RTB Başkanı Mehmet Erdoğan, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin makamında öldürülmesinin bir mesaj olduğunu belirterek “ Rahmetli özel görüştüğü bir arkadaşına şehit olacağını biliyordu mesajı vermişti. Arkadaşı ona “ Bundan sonra ki hedefin ne” diye sorduğunda emniyet müdürümüz “  Bundan sonraki makam Şehitlik mertebesine ulaşmak” demişti. Müdürümüz sanki bu olayı biliyordu” dedi.

Keşif yapıldı

Polis Memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu’nun cinayeti planlı yaptığını belirten Erdoğan, “ Emniyet Müdürümüz son zamanlarda silahlı geziyordu. Makam odasında silah masanın yan tarafında duruyordu. O gün nedense orada silah yoktu. İçeri giren polis önce keşfini yaptı; sonra silahı alarak içeriye girdi ve olayı gerçekleştirdi” dedi.

Neden müdahale olmadı

Erdoğan özel kalemden silahı ve telefonunu alan katil polisin makam odasına girerken neden müdahale olmadığını anlamadığını belirterek “ Orada koruma ve özel kalem var. Burası kahve veya başka bir yer değil. Silahı alan polise neden müdahale edilmedi. Burada sorulacak çok soru var” dedi.

Kimse bahane aramasın

Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, tayin meselesi yüzünden cinayetin işlendiğine inanmadığını belirterek “Burada kimse tayin meselesine işi bağlamasın. Burada bir plan ve program var.  Kimse hakarete dayalı cinayet işlendiğini söylemesin veya küfür edildi demesin. Emniyet müdürümüz kimseye küfür etmezdi. Aldığımız bilgiye göre Emniyet müdürümüz bu polis memuru ile takas yolu ile değişim yapılabileceği haberini vermişti” dedi.

Kamuoyu aydınlatılsın

Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan “ Rize kamuoyu gerçekleri bekliyor. Bir hakaret bile olsa insan öldürülmez. Bunun içinde neler olduğunu Rizeli bilmeli. Rize bağrına bastığı bir müdürün neden öldürüldüğünü bilme hakkını sahiptir. Şuan bir muamma içindeyiz” dedi.

 

 

 

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE