• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Erdoğan Bektaş Rize’ye Veda Etti

Bektaş, ‘ Rize için 29 ayın hakkını verebildiysek bu en büyük mutluluğumuz olur’ dedi.

Erdoğan Bektaş Rize’ye Veda Etti

Özlem ÇETİN

Valiler Kararnamesi ile Zonguldak’a atanan Erdoğan Bektaş Rize basının önemli isimleriyle makamında bir araya geldi. Bektaş, “Umarım Rize’nin gelişimine katkısı olanlarda kabul ediliriz, bu bizim için sevinç kaynağı olur. Rize ve Rizeliler ile çok yönlü çalışma sürecinde, hep birlikteydik” dedi.

Rize: Rizeli gazetecilerle makamında vedalaşmak için bir araya gelen Erdoğan Bektaş, “Cumhurbaşkanı’nın çok önem verdiği, kendi memleketini bizlere emanet ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Rize’nin; köylüsüyle, yaylacısıyla, siyasetçisiyle, iş adamıyla, tüccarıyla, öğretmeniyle kısacası bütün kesimiyle muhatap olduk. Gerçek anlamda çok yönlü bir çalışma süreci içerisindeydik” dedi

“ Misyon tamamlanmazsa beldeye yazık olur”

Rize adına gerçekleşen ve gerçekleşemeyen birçok hayallerin olduğu belirten Bektaş, “ Hayallerimizin bir kısmını yapabildik, bir kısmını yapamadık. Zaten bütün hayallerinizi gerçekleştiremezsiniz; dünya öyle bir yer değil. Umarız son tahlilde Rize için 29 ayın hakkını vererek buradan ayrılıyoruzdur. İnşallah, Rize’nin gelişimine katkısı olanlardan kabul ediliriz. En büyük tesellimiz budur. Önemli olan misyonunuzu tamamıyla yerine getirebilmenizdir; getiremezseniz o beldeye yazık olur. Bizim buradan mutlu ve huzurlu olarak ayrılabilmemiz için arkamızdan Allah razı olsun denilmesi bizim için yeterlidir” ifadelerine yer verdi.

‘Basın adına bir çatışma yaşamadık’

Erdoğan Bektaş Rize basını hakkında, “ Özellikle gazetecilerden basın adına hiçbir çatışma yaşamadık. Zaten doğal olanı da bu, yaşamamız gerekendi. Çünkü aynı taraftayız, hepimiz Rize’den yanayız, Rize için aynı şeyi istedik. Ben bu anlamda basından hep destek gördüm ve elimden geldiği kadar da yardımcı olmaya çalıştım. İyi niyet ve yardım gördüm. Umarız sizlerde bizden mutlu ve memnunsunuzdur. Yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.

Bayrak, ‘Rizeli’yi kucakladınız’

53 Gazeteciler Derneği Başkanı ve Tek Bayrak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Bayrak, “ 29 ay birlikte çalışmaktan çok mutlu olduk. Basın camiasına yakın oldunuz. Size her ulaşmak istediğimiz anda rahatça ulaşabildik. Rize için önemli projelere imza attınız. Rize’yi ve Rizeli’yi kucakladınız. Bölge insanı olma itibariyle bölge sorunlarını yakinen biliyordunuz ve takip ettiniz. Doğduğunuz yerde başarılı olacağınıza inanıyorum.  Rize’de için düşündüğünüz projeler gideceğiniz ilde de üreteceğinize eminim. Basın hayatında iyi bir çalışma yürüdüğümüz valilerden biri oldunuz” dedi.

Mustafa Bayrak ve diğer basın mensupları Bektaş’a yaptığı çalışmalar adına teşekkür plaketi sundular.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE