• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

En iyi futbolumuzu oynadık

Çaykur Rizespor teknik direktörü Okan Buruk hak edilen bir galibiyeti aldıklarını söyledi.

En iyi futbolumuzu oynadık

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk Kayseri karşısında en iyi futbolunu oynadıklarını belirterek “ Bu maç çok daha farklı olabilirdi, son 10 dakika da sayısız goller kaçırdık, maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettik, 10 maçtır kaybetmeyen Kayserispor u net bir skorla yenerek ligdeki yükselişimizi sürdürdük” dedi.

-Muhteşem bir destek aldıklarını belirten Teknik Direktör Okan Buruk “ Taraftarımız mükemmeldi, maç boyunca bizi desteklediler ve takımın yanında yer aldılar, önümüzde önemli Konya maçı var, bu maçı da kazanarak ligde üst sıralarda yer almak istiyoruz. Henüz ligde ilk 4 takım dışında kimsenin garantisi yok” dedi.

-Ligde 2019 yılında henüz mağlubiyet almayan Kayserispor ilk mağlubiyetini Atmacalardan aldı, iki başarılı takımın oynadığı karşılaşmada 3-0 lık net bir skorla Kayserispor u eli boş gönderen Atmacalar ligde ki tırmanışlarını sürdürmeye devam ediyorlar. Çaykur Rizespor teknik direktörü Okan Buruk maç sonrası yaptığı açıklamada “ Sizlerin ve bizlerin yüzü gülüyor, bu mutluluk hepimizin, başarı varsa yüzlerimiz birlikte güler” dedi.

       Muhteşemdik

-Kayseri karşısında en iyi futbollarını oynadıklarını belirten Teknik Direktör Okan Buruk “ Oyuncularımı oynadıkları muhteşem futbol için teşekkür ediyorum. Maçın başından sonuna kadar üstün bir futbol sergilediler. Hedef büyütme adına 10 maçtır kaybetmeyen takıma karşı oynadık, 3-0 dan sonra gol atabilirdik, bu maçta 8-9 gol olabilirdi” dedi.

         Hedef aşağıdan uzaklaşmak

-Teknik Direktör Okan Buruk hedeflerinin alt sıralardan uzaklaşmak olduğunu belirterek “ Şu an 35 puanın altında bulunan bütün takımlar tehlike içinde, bu da ilk 4 takım sonrasına denk gelmekte. Konyaspor dan aşağısı bu tehlikeyi yaşamakta. Bizim hedefimiz öncelikle kendi sahamızda oynayacağımız 5 maçı kazanmak, bu maçları aldığımız taktirde yerimiz çok daha yukarlarda olacaktır. Deplasmanlarda alacağımız puanlarla hedefi büyütmüş oluruz” dedi.

            Ne altta ne üstteyiz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk orta sıralarda yer aldıklarını belirterek “ Ligin ortasındayız, baktığımızda ligin tehlike bölgesinde yer alıyoruz, en alt sırada bulunan takımın bile kurtulma şansı var, bizim önceliğimiz aynı tempoyu sürdürerek yükselmeye devam etmek. Bunu oynadığımız futbol ile ispatlayacağız. Kayseri karşısında oynadığımız futbol ortada ve bunu çok daha geliştirmemiz gerek” dedi.

          Biz bir ekibiz

Kayseri karşısında çok iyi futbol oynadıklarını belirten Buruk “ Futbolcularım çok iyi mücadele etti, sahaya iki değişik isim ile çıktık, Samudio ve Musa bu iki oyuncumun bu maçta çok daha iyi işler yapacaklarına inanıyordum. Düşündüğüm gibi de oldu, yedeğimizde bekleyen oyuncularımızın hepsi oynamaya hazır, her gol attığımızda yedek kulübemiz ile birlikte başarıyı kutluyoruz. Bu bir ekip işidir ve ekip olarak her maça hazırız” dedi.

      Fark atabilirdik

Teknik Direktör Okan Buruk Kayseri karşısında fark atabilecek pozisyonlar ürettiklerini belirterek “ ilk golden sonra rakibimizin bir iki pozisyonu var, bunun dışında ikinci yarıda çok net pozisyonlar ürettik, tabii rakibimizin iki şutu direkten döndü. Son 10 dakika da ise rakibimiz tamamen koptu ve 4-5 net pozisyon yakaladık. Maçın rehaveti ile bu pozisyonları değerlendiremedik. Bu maçta 8-9 gol olabilirdi” dedi.

      Konya ya hazırlanacağız

Hafta sonu Konyaspor ile oynayacaklarını belirten teknik direktör Okan Buruk “ Konya hazırlıklarına başlayacağız, Konya maçı sonrası 3 hafta maç yok ve bu süre içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz, şu an tek hedefimiz Konya maçını kazanarak yükselişimizi sürdürmek, zorlu bir maç olacak ancak takım olarak zorlukların üstesinden gelebilecek güçteyiz” dedi.

-Kulüp Başkanı Hasan Kartal bu taraftar en iyisine laiktir dedi.

         Taraftarımız her şeyi hak ediyor

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE