• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Çınar ve Samir yeni sezon öncesi konuştu

Çaykur Rizespor’un İtalyan ekip US Cremonese ekibinde transfer ettiği Kosovalı kalecisi Samir Ujkani ve Ankara Demirspor’dan transfer ettiği genç orta saha oyuncusu Çınar Tarhan, yeni sezonla ilgili düşüncelerini paylaştılar.

Çınar ve Samir yeni sezon öncesi konuştu

Turgay AYHAN

Sezona iyi başlayıp, ligi iyi getirmek istediklerini ifade eden 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Çınar Tarhan, kamp dönemlerinde takım olarak iyi çalıştıklarını ifade etti.

Ankara Demirspor ile Şampiyonluk yaşayıp 2. Lige yükseldikten sonra kendisini Rizespor ile Süper Ligde bulan Çınar, ‘’Her şey istediğim gibi gitti. Önceki takımımda şampiyonluktan sonra başka taliplilerim olsa da ben Rize’yi seçtim. En uygun olarak Rize’yi gördüm. Ortam çok güzel, inşallah haksız çıkmam bundan. Doğru seçim yaptığıma eminim. Rizespor Süper Lige yeni çıktı ve kalıcı olmak istiyor. Başkanımızın gençlere olan önemini bildiğim için de burayı tercih ettim. Süper Lig’de önümüzdeki senelerin kalıcı kadrosunu kurmak istiyoruz. Ben de bunları göz önünde bulundurarak buraya geldim. Rize, Erzurum ve Slovenya kamplarında gerçekten çok sıkı çalıştık. Benim için de güzel geçti. İnşallah sezona iyi başlayıp iyi getirmek istiyoruz. Kasımpaşa maçıyla ilk maçımıza iyi başlayıp devamını da getirmeyi hedefliyoruz‘’

Taraftarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum

Kosovalı Kaleci Samir Ujkani, taraftar önüne çıkmak için sabırsızlıkla beklediğini ve Rize’de olduğu için mutlu olduğunu belirterek, “Çaykur Rizespor hakkında daha önce biraz bilgi almıştım. Aynı zamanda milli takım arkadaşım Vedat Muriç burada oynuyor. Muriç de Çaykur Rizespor hakkında bana çok güzel şeyler söyleyince tercihim Rizespor’dan yana oldu. Gökhan da çok iyi bir kaleci ve benim için öncelikli olarak takımın bir şekilde kazanmasıdır. Bu konuda hocamız kimin en iyi olduğunu düşünüyorsa ona fırsat verecektir. Takımın bir şekilde kendini güvende hissedip kendini iyi bir konumda bulması benim için daha öncemli. Rize’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben Kosovalı olduğum için iki ülke kültür anlamında çok yakın bir birine. Kardeş gibiyiz burada. Kendimi o yüzden evimde gibi hissediyorum. Rize’ye daha önce hiç gelmemiştim. Buradaki doğayı çok sevdim. Özellikle dağlarını keşfetmeyi çok istiyorum. İlk fırsatta da zaten küçük bir keşif gezisine çıkacağım. Taraftarlarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum. Türkiye’ye milli takımla gelmiştim, taraftarların ne derece futbola bağlı olduklarını gördüm. Bu yüzden taraftarlarımızla bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum.’’ dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE